קורס השקעות מומלץ

קורס השקעות מומלץ

שלום חברים,
האם יש לכם המלצה על קורס השקעות - בסגנון קלאסי - השקעות ערך?

mnakash

New member
אני רואה בזה פרדוקס משהו אבל

אני בטוח שיש והיו קורסים טובים להשקעות ערך.
אני זוכר שאלי ברעם העביר קורס וגם עודד קרייזל ועוד.
פשוט משקיעי ערך לתפיסתי (והאמת שתפיסה זו לא תופסת את כל ההגדרות של השקעות ערך אלא השקעות סטייל בדל סיגרייה) הם קמצנים בני קמצנים שלא אמורים להסכים לשלם על מה שאפשר ללמוד חינם מספרים ומקורות ברשת.
אופי התחום גם דורש השקעה בקריאת דוחות ועצמאות שגם הם מתנגשים לכאורה עם קורס בו מאכילים אותך בכפית.
אבל יש \ היו קורסים טובים, יש קהילות טובות בישראל שעוסקות בנושא והאמת שמה שכתבתי מעיד יותר על הסגנון שלי.
אני יכול להבין מישהו שיכתוב לי שהוא משקיע ערך אבל בחברות איכותיות בלבד ומעדיף לשלם מחיר סביר על חברה מצויינת ותפיסה זו דווקא יכולה להתאים בתאוריה שלי לאופי של מי שמחפש קורס.
&nbsp
אז בלי דיעות קדומות אני שולח אותך לקהילת השקעות ערך בדה מארקר, לאתר לונג ולאתר buysidemetrics שכולם אם אינני טועה בעבר העבירו קורסים בנושא.

dare devil ית

New member
אני חושבת שלחת השני (כלומר לא בדלי סיגריה)

יש ביקוש (למשל אני היתי שמחה ללכת לאחד כזה אם היתי חושבת שיש לו ADDED VALUE ).

BTW התשובה לרוב סוגם של המשקיעים מהסוג הזה היא לקנות תעודת סל על מדד פשוט. אפשר לחסוך את כל הלימודים...
בקשר לאתרים שצינת 0 תוסיף את זה של מאיר, אחד היותר טובים והמובנים.

השקעות ערך

קורס בהשקעות ערך הוא בעצם שילוב של תואר בכלכלה+מנהל עסקים+חשבונאות
ערך של חברה נגזר מכל כך הרבה פרמטרים שונים , החל מאופי המוצר, קהל היעד והעלות שלו (לאיזה עשירון באוכלוסיה הוא מתאים) וכלה בפוטנציאל פיתוח עתידי של החברה.
קורס טוב ככל שתעשה לדעתי האישית לא יספיק.
לעומת זאת קריאה מרובה על חברות , התבוננות במניות שלהן לאורך זמן לעומת דוחות רבעוניים הן המפתח המתאים.
תראה את חברת טבע, נתח שוק אדיר (מוכרת לרבע מאוכלוסיית העולם תרופות)
פוטנציאל צמיחה אדיר (כל הזמן יוצאות תרופות חדשות ומתגלות מחלות חדשות)
דוחות כלכליים מעולים (צמיח עקבית בריווחיות)
ובכל זאת , המניה לא מדהימה, מישקנה אותה ב2006 (כמעט עשור) ומי שקנה אותה ב2008\9 , 2011 הפסיד בקיזוז אינפלציה.

השף מ

New member
יש קורסים בהערכת שווי חברות

והם מכסים את רוב החומר הנדרש בצורה טובה.
וכמובן , כפי שציין מנקש - ספרים , אתרים וכו אין ספור ..

למעלה