קורס השתלמות בנהיגה-עולה כסף?

JacksonX

New member
קורס השתלמות בנהיגה-עולה כסף?

שלום חברי פורום יקרים קיבלתי לביתי מכתב ממשרד הרישוי ובו הזמנה לביצוע השתלמות בנהיגה-רענון. האם הקורס הזה עולה לי כסף ?? אני שואל בגלל שאני כבר רגיל לזה שפה במדינה אין משהו שלא עולה כסף. יש למישהו ידע בנושא? ומה קורה אם אני לא מבצע את הקורס הזה? לוקחים לי את הרישיון? תודה מראש

isra533

New member
תשובה ושאלה

הקורס עולה כסף. הקורס הוא לפי החוק ואי קיומו הוא הפרת החוק עם כל המשתמע מזה. האם אתה צריך את קורס הרענון או שאתה מרגיש שאתה נהג מספיק טוב ויודע להתמודד עם כל המצבים הנוצרים בכביש?

JacksonX

New member
אתה אומר שהקורס הוא חוק אז למה אתה

שואל אותי אם אני צריך את הקורס רענון הזה? הרי גם אם אני לא צריך הרי זה חוק ולא בדיוק שואלים אותי, נכון? ואם כבר אתה אומר שהקורס עולה כסף, יש לך מושג כמה?

isra533

New member
אם היו אומרים לך

שהקורס ישפר את צורת הנהיגה שלך בלי קשר לחוק עצמו, הייתה הולך לעשות את הקורס? האם הייתה מוכן להשקיע מזמנך וכספך כדי לעבור הדרכה לנהיגה בטוחה? ידוע לי שבני עשה קורס כזה לפני שנה והוא עלה 330 ש"ח. את הסכום היום ניתן לברר במשרד הרשוי.

aviv2330

New member
הסכום הוא 147 שקל נכון להיום

זה הסכום וזה לנהגים חדשים בין שלוש שנים עד ארבע מיום קבלת הרשיון כן וזה חוק והבנתי שמי שלא עושה את הקורס ומצפצף על זה אז משרד הרישוי יכול לשלול לו את הרישיון גם הבנתי שיש מבחן של 20 שאלות שמותר לטעות בארבע שאלות ואם לא עוברים עושים מחדש ומשלמים מחדש

למעלה