קורס חדש טבעוני וללא גלוטן

einat2727

New member
קורס חדש טבעוני וללא גלוטן

היי לכולם!
אני רוצה לעדכן כי נפתח קורס קולינארי חדש לטבעוניים וללא גלוטן (ביחד ולחוד)..
להלן הפרטים: בית הספר הקולינארי, דן גורמה והשפית עינת מזור מזמינים אתכם לקורס קולינרי חדשני:
3 מפגשים בנושאי קולינריה בריאה ואורבנית.
המפגשים מהווים את חוד החניט מבחינת הבישול והאפייה ללא גלוטן ועם מיטב חומרי הגלם הטבעוניים.אפיית לחמים ולחמניות ללא גלוטן, אפייה ובישול טבעוני וללא גלוטן לחיזוק המערכת החיסונית, בישול ואפייה טבעוני עם חומרי גלם מעולים וטריים.
המפגשים יתקיימו בתאריכים:24/1,31/1,7/2 בשעה 9- 13:00
טלפון להרשמה:1-700-502-999, נותרו מספר מקומות מצומצם!אשמח לראותכם!!
 

יעל שקד

New member
שאלה לגבי הקורס הטבעוני


האם יהיה גם בישול וגם אפייה טבעונית?כי זה מעניין מאד
 

einat2727

New member
תשובה ליעל שקד , לגבי הקורס

אני מצרפת קישור לסיליבוס, תוכלי להתרשם בעצמך, מקווה לראותך!
 

RSPA

New member
די לשיווק האגרסיבי.

אינני בטוח שזה עומד בחוקי תפוז והפורום.
 

ladybug6

New member
הפרסום רלוונטי לפורום ולגולשים

מה שכן מפריע לי, זה שהסדנה הזו אמנם טבעונית, אבל הם מספקים גם סדנאות בשרים, מוצרי חלב וביצים, וזה באופן אישי מבאס אותי. הייתי מעדיפה לפרגן לעסק טבעוני שעושה סדנאות טבעוניות כמו אורי שביט, עינת שגיא, אבי ז'אן לוי ועוד רבים וטובים, על פני עסק כזה, שזה די ברור שפשוט מחפש עוד נתח שוק להרוויח ממנו, בלי אג'נדה שאני יכולה להתחבר אליה ובלי ערך מוסף.
 

einat2727

New member
תשובה ללידי באג6


חשוב לי לציין כי אין בארץ בית ספר קולינרי "שהרים"את הכפפה, פרט לדן גורמה,ומעוניין ללמד את כל הקשור ללימודי בישול טבעוני ברמת גורמה קולינרית. אני שפית מוסמכת בריאותית שלמדה בבית ספר היחידי בארה"ב את תחום הקולינריה הבריאה ועוסקת למעלה מ12 שנה בתחום הזה,בעיקר בארה"ב ועכשיו גם בארץ .לכן לדעתי, יש כאן עניין שאמור לעניין את אנשי הפורום היקרים.יש עוד הרבה מה ללמוד בתחום.
עינת
 

ladybug6

New member
אם תקראי שוב את דבריי

תביני שאין סתירה בין הדברים.
ולמרות כל השיווק העצמי שאת עושה כאן, זה לא משנה את דעתי, ואני הייתי ממליצה לגולשים לפנות לסדנאות שציינתי למעלה.
 

einat2727

New member
ליידי באג

אני מכבדת את דעתך , אבל מטרתי היתה טהורה שיווק עצמי אני ממש לא צריכה
 

ladybug6

New member
מעניין. איך את קוראת לדברים שכתבת פה

אם לא שיווק עצמי?
שירות לציבור אולי?
דאגה לבריאות הזולת?


המילה "טהורה" ופוסט שכל כולו פירסום ושיווק של הסדנאות שלך ושל עצמך - פשוט לא מסתדרים ביחד. אין בפירסום שום דבר רע, כל עוד הוא נעשה באופן לגיטימי, אבל בואי נקרא לילד בשמו ולא נצפה אותו בתאורי טוהר ואהבה
 

RSPA

New member
את מתממת....


פרסום הודעה אחת (זו שבפתיחה) - על אף שפורסמה במקביל בכמה פורומים, נניח שאפשר לקבל. זה שיווק אבל בגדר הסביר.

אבל, הופעת "יעל שקד", שאינה מוכרת כמשתתפת בפורום, ושאלתה במקביל בשני פורומים כדי לקבל "הבהרות" - זה נראה "מטעם" וזה שיווק אגרסיבי, מוגזם.
 

ladybug6

New member
ובמקרה גם בפורום צליאק

היו ליעל שאלות על הקורס.
אתה מבין, כל פעם שהיא נתקלה בשירות הזה לציבור, צצו במוחה שאלות חדשות, שלא עלו כשנתקלה בו בפורומים האחרים.
 

einat2727

New member
ללידי באג-מציינת ...

חבל מאד שאת יורדת לרמה שכזו.. נראה לי שבאמת כדאי שתמשיכי להתקשקש בענינייך.אני לא מתכוונת לרדת לרמתך. מאחלת לך חיים טובים
 

RSPA

New member
ורק שיהיה ברור שלצד הביקורת הספציפית

אין לי שום השגות על הפן המקצועי שלך, או על מומחיותך ונסיונך הקולינריים.
 
למעלה