קורס חובלים

קורס חובלים

האם יש כל סיכוי שבעולם להגיע לקורס חובלים שלא דרך יום סיירות ? נגיד, דרך שירות בסטי"ל או בדבור ?

נריה_ה

New member
יש כאלה שמקבלים זימון למיון חובלים

באופן ישיר ולא דרך יום סיירות. זה תלוי בנתונים שלך.

ysofer

New member
אפשר גם אפשר!!!!

אבל זה יעלה לך ב300 שקלי כסף
גדנ"ע חובלים ידידי אני עשיתי אותו בקיץ ואני אמור לקבל זימון למיונים בנובמבר... יהיה פצצות

qazzz

New member
אי אפשר להגיע לחובלים דרך סטילים

באופן ישיר. אפשר להיות בסטילים ולבקש לעשות גיבוש חובלים ומכאן להגיע לחובלים. בדבורים אפשר להיות סגן מפקד דבור אבל למיטב ידיעתי זה לא קצין ואתה צריך להיות מצטיין בשביל להגיע לתפקיד. בהצלחה!

etayrapa

New member
אני

אני קיבלתי זימון נפרד לדואר לבלי יום סיירות בגלל שמקפיים ופלטפוס אני עברתי המיונים ולפני גיבוש. זהו אפשרי זוז

HA_HA

New member
כמה עובדות:

יש כמה דרכים להתקבל לקורס חובלים: 1) אם הייתה בפנמייה ימית כגון "קציני ים עכו" או "מבואות ים", והפגנתה קצת יכולת בנושא סביר להניח שתקבל זימון לגד"נע חובלים ואם לא תפול שמה אז תקבל אוטומטי זימון בהמשך לגיבוש חובלים. 2) מעצם הנתונים שלך ובקשה בשאלון טרום גיוס נמצאת כשיר ונשלח אלייך זימון לגיבוש חובלים. 3) שרתת בסטי"ל או בדבור היה לך אחלה מפקד ומפל"ג, לא פעם הגשת תופס 55, ובקרייה מצאו לנכון להביא לך זימון לגיבוש חובלים. בהצלחה! נ.ב בתור בן אדם ששירת בקבע על סטי"ל וראה את ה"סבל" של הקצינים ( למי שמבין) אני מציע לך להיות חפ"ש בחייל הים הרבה יותר מהנה מעניין וקל!!!

למעלה