קורס חובשים נהגים בב"ש ?

mike1551

New member
קורס חובשים נהגים בב"ש ?

מישהו יודע מתי אמור להיפתח קורס חובשים נהגים בבאר שבע ? אני רודף אחריהם כבר קרוב לשנה, השארתי אצלהם את הפרטים וכלום לא זז. תודה מראש לעונים.

אז ככה...

קודם כל כנס לאתר מד"א והרשם לקורס... אח"כ צור קשר עם מד"א ב"ש בקש את השם של אחראי הדרכת מתנדבים (אם אין, מה שקשה לי להאמין, בקש את הטלפון של אחראי מתנדבים)וצור איתו קשר טלפוני אישי - רק הוא יודע בוודאות מתי יש קורס כזה... אם כל זה לא הולך, כתוב לי אימייל ואעזור לך...

tapuach

New member
יש מתנדב מב"ש שעובר קורס בלכיש

אני מכיר מתנדב שעובר (לקראת סיום או משהו) של קורס נהגים או חובשים בכירים בלכיש. המתנדב מגיע כל פעם מבאר שבע במיוחד בשביל הקורס.

הכי טוב שתגיע לתחנת מד"א ב"ש

ותבקש את האחראי הדרכה (או המזכירה שלו) או את האחראי מתנדבים אם לא תתקשר ל 144 ותבקש את המספר של תחנת מד"א ב"ש ושם כבר תבקש אותם בטלפון

mike1551

New member
חברים יקרים

קודם כל תודה על התגובות. ניסיתי בעבר כל מה שהוצע כאן. נירשמתי דרך האתר של מד"א - הם לא חזרו אליי. כשהגעתי אישית לאחראי מתנדבים - הוא נתן לי טלפון של מחלקת הדרכה. כשטלפנתי אליהם - בפעם הראשונה השארתי פרטים והסברתי שאני מעונין לעבור קורס ולאחר מכן להתנדב. לא שמעתי מהם תקופה של 3 חודשים לערך. כשטלפנתי בשנית לאחר 3 חודשים ומסרתי את הפרטים האישיים שלי - נתקלתי בתגובה לא הכי מסבירת פנים ואפשר להגיד גם דיי אטומה. ומאז הם שומרים על דממת אלחוט. אף אחד לא חוזר אלי לא דרך מייל מהאתר ולא טלפונית. נאדה. כלום. עוד כיוונים למישהו ??

tapuach

New member
פשוט לנדנד להם ....

להתקשר כל חודשיים שלושה ... לת להם בכל פעם את הפרטים שלך, ולהזכיר שאתה מעוניין להתנדב.

למעלה