קורס חובשים

sharsharo

New member
קורס חובשים

אבקש מידע על נוהל "אימות מפקדים"(או דומה) בקורס חובשים-הבן נכשל ב 2בבחינות ונאמר לו שיעלה לאימות.יש טעם להתקשר לסמל הקורס?(הבן לא רוצה שאתערב אבל מאד רוצה להשאר בקורס)אנא חובשים ענו בהקדם תודות מראש

oshiko

New member
לא חובש, אבל מצאתי ...

בבלוג של אחת שהיתה בקורס, וכתבה לטובתנו מילון מושגים (ראי קישור לבלוג בסוף ההודעה): אימות פנימי / חיצוני - אימת הקורס - השלב האחרון של נוהל קידום חניך (ע"ע). מבחן על כל החומר מתחילת הקורס מול הסגל / גורם חיצוני; לא עברת? ירדת קורס נוהל קידום חניך - השלב הראשון לקראת העפה מהקורס. נכשלת בוחן/מבחן? עלית לנוהל. מעתה תהיה מוצמד לחניך אחר, עד לכישלון הבא שלך.השלב הבא: אימות אני יודע שזה נשמע מלחיץ, אבל את בחברה טובה ... חלק מן העניין בצבא זה להתמודד עם העובדה שלא כל מבחן עם דרישות גבוהות מצליח. כ-ו-ל-ם מתמודדים עם זה. צריך לעודד, להוציא מהלחץ, לתת ביטחון. נאחל בהצלחה ונחזיק אצבעות. אני מקווה שמישהו/מישהי מהקורס יוכלו לתת עוד אינפורמציה, ולייעץ בקשר לשיחה עם מישהו מהמפקדים. לדעתי זה לא יזיק, ולו רק כדי להתעודד ולהוריד מהלחץ.

sharsharo

New member
תודה רבה

מכירה את הבלוג-מאד נחמד ומושקע תודה.אני מקוה שמישהו שעבר את החויה או מכיר מישהו שעבר יספר מידע אישיץכמובן שאנו מעודדים ותומכים וכמו הרבה הורים אני מתלבטת אם לנסות לעזור ע"י שיחה עם המפקד או לתת לו להתמודד לבד שוב תודה

סמדר בנ

New member
התלבטות

אני לא בטוחה במקרה הזה שכדאי לכם לדבר עם המפקד שלו. א. הוא אמר לכם שהוא לא רוצה, וזה כשלעצמו סיבה מספיק טובה לא להתערב. ב. לפעמים צריך לתת להם להתמודד לבד, בתקווה שזה יצליח. זה חלק מהדרך בכוון הבגרות והעצמאות. אני יודעת שזה קשה אבל הילדים שלנו בעצם כבר לא ילדים.... שיהיה בהצלחה!

למעלה