קורס טייס

מ ו ג י

New member
קורס טייס../images/Emo35.gif

מעוניית לעשות קורס טייס. למישהי/ו יש המלצות על ביהס מסוים? מהי העלות המוערכת לכלל ההוצאות בקורס (למ"ק, אגרות, היטלים וכד´)?

tiraman

New member
עלות קורס טייס

היי , עלות קורס הטייס היא מאוד אינדודואלית לחניך/ה ממוצע העלות היא בין 30,000 – 40,000 ש"ח כאשר זה כולל את קורס התיאוריה מבחנים במנהל התעופה קורס הטייס עצמו אגרות ושונות . לגבי מקום לימוד זה תלוי איפה את גרה ועל איזה סוג מטוס את רוצה ללמוד . אני יכול להמליץ לך בתור אחד שלמד על מטוס הססנה ולומד על מטוס הזלין של חברת ארובט בחיפה שמטוס הזלין הוא הרבה יותר מקצועי מאשר מטוס הססנה מה שנותן את ההרגשה של הטסת המטוס בצורה טובה יותר . אני הייתי ממליץ לך לבצע טיסת היכרות על הססנה ועל הזלין ואז את תוכלי להחליט בצורה טובה יותר אז שיהיה בהצלחה וחג שמח ושקט

צור בנר

New member
פרטים על קורס טיס

ראשית, תוכלי לפנות למאמר בקהילה "רוצה להיות טיס?" שנית, אני סבור שהמחיר כיום, בעקבות העלאות המחירים האחרונות, לא נופל מ 45,000 ש"ח.

קורס טייס

היי מוגי א. מיקום גיאוגרפי שלך. את לא צריכה לנסוע 5 שעות כדי לקבל 45 דקות טיסה... ב. תכניות עתידיות שלך בתעופה: עם כל הכבוד לאהבתי (ושל אחרים) לזלין אין הרבה כאלה בארץ. וגם לא במקומות אחרים. תיאלצי לנדוד למצוא אחד כזה. עכשיו, כאשר תתחילי לטוס לבד למקומות אחרים תאלצי להתמודד עם מטוס אחר שיש לך עליו 4 שעות הסבה.(במקרה הטוב). אני הייתי מעדיף לצבור מירב שעות על מטוס שבהתחלה אני הולך לטוס עליו. ג. הפרשי המחירים בין בתי הספר אינם גדולים, אפשר להגיע ל-"דילים" זהים. מציע למצוא מדריך שמתאים לך, אתם בערך באותו ראש, ואז לחפש בית ספר קרוב. בעצה אחת עם המדריך. ד. לגמור תיאוריה קודם!!!!!!!! אחרת תימשכי את הוצאת הרשיון כמו הסמפוניה הבלתי גמורה של ביטהובן. אם אין לך תיאוריה ביד את מוגבלת בהתקדמות, וחלק מהשעות מתבזבזות על חזרה מאולצת של החומר. בקיצר - בהצלחה, הענין לא בשמים. טומי

קורס טיס

שלום, שמי אורן, אני חיפאי, בשלב האחרון של קורס הטיס הפרטי, לומד באויה שבהרצליה. לפני שהחלטתי היכן "לשים את הכסף" ערכתי בדיקה מאוד מאוד מקיפה. המסקנה שלי, ושל רבים וטובים אחרים, היא חד-וחלק ביה"ס לטיסה אויה, שבהרצליה ! גם אם את גרה בחיפה בצפון או באר-שבע בדרום, המאמץ שווה. אני מכיר חניכים מבתי ספר אחרים. מהתרשמות השוואתית - אויה רמה אחת מעל כולם (ואין לי אחוזים אצל אוסנת...) תפני לאוסנת מאויה בטל´: 9500868 - 09 9501101 - 09 אגב, תבקשי ללמוד עם גיא הרצוג
בהצלחה אורן

תגובה נוספת והמלצה חמה

מוגי הי. אני יובל ואני תושב טבעון כיום ואזור השרון עד לפני חודשיים. את תחילת הדרך עשיתי ב- FNA שבהרצליה, הם אחלה והיום אני במגידו ולא פחות אחלה שם. אחת התגובות שקיבלת כאן כאילו אין כמו אויה וכו´ לא נכונה ולא בגלל שאויה לא טובים אלא פשוט - לא תמצאי כמעט אף חניך שלא מרוצה מהמדריך שלו (ורובם עובדים בכמה בתי ספר) או מבית הספר שלו. מסקר שאני עשיתי אויה יצא קצת יותר יקר מהשאר אבל סיבותיי לא היו רק אלה. מוגי, הזול ביותר זה לקחת חודש מהחיים ולעשות רשיון בארה"ב, צור בנר מנהל הפורום הוא איש הקשר שלהם כאן. לי זה נודע השבוע עם 27 שעות כבר... כך שזה לא עזר לי כאן אבל למכשירים והשאר זו האופציה העדיפה. אגב גם לי אין אחוזים לא בפ.נ.א (9577717-09) ולא במגידו (6528847-04) אשמח לעזור בכתובת המצורפת. בהצלחה, יובל.

למעלה