קורס טיס: בד``ח

מזלט

New member
קורס טיס: בד``ח

נכנסתי היום לאתר של חה``א כדי לראות את הבד``ח (בדיקות חיוניות) שצריכים לעשות לפני הטיסה והנתקפתי חרדה! אלוהים! כמה בדיקות, וצריך לדעת הכל בע``פ! אני מעדיף להישאר על הקרקע ולהטעין פגזים בתותחנים, מספיק לי עם כל הבגרויות האלה, אז הם עוד מוסיפים שמן למדורה... http://www.iaf.org.il/badach

0ren

New member
יחד איתך באש ובמים...

אני יודע בידיוק על מה אתה מדבר.. אני עוד הורדתי את הבד``ח והדפסתי אותו, חבל לך על הזמן מה שהולך שם.. אבל אני מניח שאתה כבר יודע.. אבל השאלה אם ראית את המפות...?!? שגם הם לא יאומנות.. אבל חבר שלי אמר שלא צריכים ללמוד את כל הבד``ח כי יש שם דברים שאנחנו לא צריכים .. אז אל תעשה לעצמך כאב ראש ותברר קודם מה צריך מכל זה.. ד``א אם היית בגיבוש האחרון , איזה פלוגה ומחלקה וכיתה היית ?

0ren

New member
לא היינו קרובים...

אני הייתי בפלוגה א, מחלקה 2 , כיתה 23 היה לכם אוליי מפקד או סמל שקראו לו הראל בר נתן ?

מזלט

New member
הראל בר נתן

הוא מהבי``ס שלי, גדול ממני בשנתיים, מאיפה אתה מכיר ? (ולא, לא נתקלתי בו.. מוזר?) הוא במגמת מטוסי קרב אם אני לא טועה..

0ren

New member
הוא מגדרות...

ואני מגן יבנה ... אז ככה שאנחנו גרים דיי קרוב.. אני לא יודע אם הוא מכיר אותי.. אבל כמעט כל החברים שלי מכירים אותו.. וכן הוא במגמת קרב.. הוא מסיים עוד חודשיים..

avipe

New member
מ......

אני כמעט שכן של הראל (גם מכפר מישר) ולפי מה שידוע לי הוא בכלל לא במגמת קרב אלא בניווט תובלה או משהו כזה... אבל לא ממש משנה.... אתה מגן יבנה? מה השם שלך?

0ren

New member
הבהרה....

יש שני אנשים שגרים בישובי גדרות שקוראים להם הראל.. הראל בר נתן שעוד חודשיים יסיים קרב.. ויש את הראל בן נון שסיים בקורס האחרון במגמת תובלה...

מזלט

New member
מובהר

זה ברור, היום עברתי ליד התמונת מחזור של השכבה של הראל בר נתן וראיתי את התמונה שלו. בחור חביב.

avipe

New member
תגיד לי מה אתה דפוק

אתה חושב שאני לא יודע מי זה מי אחד כמעט שכן שלי(ברנתן) ולפי מה ששמעתי מאחותי שהיא ידידה שלו הוא לא בקרב והשני בנו היקר של מפקד חיל האויר לשעבר לא גר בכלל קרוב אליי והוא באמת סיים תובלה...

0ren

New member
לא חייבים להתעצבן...

אז יכול להיות שאני טועה.. פשוט אני יודע שיש שני הראלים בטייס. אני יודע בוודאות שבן נון בתובלה כי אותו אני מכיר.. אבל את בר נתן אני מכיר פחות.. חשבתי שהוא בקרב.. אבל אם אתה אומר שהוא בתובלה.. אז כנראה שאתה יודע יותר ממני ..

0ren

New member
איתך באש ובמים ...

אני יודע בידיוק על מה אתה מדבר.. אני עוד הורדתי את הבד``ח והדפסתי אותו, חבל לך על הזמן מה שהולך שם.. אבל אני מניח שאתה כבר יודע.. אבל השאלה אם ראית את המפות...?!? שגם הם לא יאומנות.. אבל חבר שלי אמר שלא צריכים ללמוד את כל הבד``ח כי יש שם דברים שאנחנו לא צריכים .. אז אל תעשה לעצמך כאב ראש ותברר קודם מה צריך מכל זה.. ד``א אם היית בגיבוש האחרון , איזה פלוגה ומחלקה וכיתה היית ?

למעלה