קורס יוגה למתחילים

n i l s

New member
קורס יוגה למתחילים

שלום לכולם, אני מחפשת מורה טוב ליוגה בסביבת רמת גן, גבעתיים. יש לי קצת בעיה עם הפלצנות שהתפתחה סביב עניין העידן החדש..חשוב לי מאוד שהאווירה שם תהיה של יוגה לשם היוגה ולא יוגה/אירובי, יוגה/מפגש פנויים-פנויות - פשוט מורה טוב/ה ואם אפשר, משהו זול (סטודנטית עניה).לא מחפשת להוריד במשקל, לא מחפשת לשנות כיוון בחיים, פשוט רוצה משהו מרגיע, פעם בשבוע, להיכנס לסופ"ש בסבבה.. יש למישהו המלצות ? תודה והמשך סוף שבוע נעים.

יוגי בר

New member
קורס יוגה למתחילים

היי לך. אז ככה: רק,ואני מדגיש במיוחד אחרי שחפשת, ורק במדה שלא מצאת את מבוקשך ואת מוכנה להגיע גם לפ"ת. המרכז ליוגה מבית שיבננדה בפ"ת ישמח לארח אותך בין כתליו ולהעביר אותך קורס יוגה קלאסית מסודר ושיטתי למתחילים. אנו מלמדים ומתרגלים יוגה קלאסית. כמו שצריך. לא יוגה ארובית. לא יוגה התעמלותית. לא יוגה תחרותית. המרכז פתוח כל השבוע ומתקיימת בו פעילות יוגית בוקר וערב. קורסי היוגה למתחילים הינם בשעות הערב בלבד בין השעות 20:00 עד 22:00 אחת לשבוע במשך 8 שבועות וימי הקורס הקבועים הינם א' ו/או ד'. ומספר התלמידים לקבוצה אינו עולה על 10 . בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר המרכז נמצא ברח' הפורצים 17 בפ"ת טל. 9243841 -03 . החנייה ברח' חינם ובשפע.

maula

New member
קורס הדרכת יוגה

האם קיימת אופציה לשלבו יחד עם קורס לימוד מהצעד הראושון ועד להדרכה?

יוגי בר

New member
כן.

הי לך. אז ככה: קורס יוגה למתחילים מס ' 1 הוא אכן הצעד הראשון. אחריו באים קורס מס' 2 וקורס מס' 3. קורס מורים הוא פשוט הצעד הטבעי להעביר מהלך. ולהתקדם ללימוד הוראת יוגה. ככלל, רצוי, לדעתי, לתת מרווחי זמן בין קורס לקורס. ושוב זה אינדיוידואלי לכל אחד בנפרד. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

n i l s

New member
תודה רבה על תגובתך המהירה

יוגי היקר, היות שאין לי רכב, פתח תקווה היא חו"ל מבחינתי. עם כל האטרף על היוגה, אין מורה שווה אחד בכל רמת גן גבעתיים ?..
תודה בכל מקרה !

bomilan

New member
מורה

הי nils בדוק הודעה ממני מלפני כמה ימים תחת הכותרת "לילי".

יוגי בר

New member
רק רגע אחד

היי לך. אז ככה: קודם כל בטוח, לדעתי, שיש הרבה יותר ממורה מעולה אחד בר"ג גבעתיים. אבל, קחי לתשומת ליבך כמה עובדות נוספות. 1. חשוב ללמוד, לדעתי, את היסודות הראשוניים ביוגה במרכז ליוגה. 2. פ"ת היא לא חו"ל בכלל. אנחנו נמצאים די קרוב לציר רח' ז'בוטינסקי. והאוטובוס או המונית מביאה אותך ישר אלינו. 3. הפתעה: באים אלינו גם מרמת גן, וגם רחוק יותר. תנסי. בואי לשיעור נסיון חינם ותגלי שגם קל להגיע קבוע וגם האטרף יהיה לך בריבוע. איך זה? בברכה ואהבה יוגי בר

ayalon_gd

New member
מהן שעות הפעילות בשיבננדה פ"ת

כל פעם שאני מתקשר עונה מענה קולי

יוגי בר

New member
פעילות יוגה בפ"ת

היי לך. אז ככה: כדי שתדע כל מה שאתה רוצה ותצא מרוצה לפניך מערכת השיעורים המעודכנת של המרכז בוקר וערב לכל השבוע: יום ראשון שיעור בוקר בשעה: 08:30 עד 10:30 שיעור ערב: 18:00 עד 20:00 יום ב' שיעור ערב: 18:00 עד 20:00 ו-20:00 עד 22:00 יום ג' שיעור ערב: 19:00 עד 21:00 יום ד' שיעור בוקר בשעה: 08:30 עד 10:30 שיעור ערב: 18:00 עד 20:00 יום ה' שיעור ערב: 18:00 עד 20:00 יום ו' שיעור בוקר בשעה: 08:30 עד 10:30 שיעור ערב: 16:00 עד 18:00 שיעורים מיוחדים לפי תיאום בלבד נערכים גם בימים ב' ג' ה' בשעות הבוקר. נשמח לראותך. בברכה ואהבה יוגי בר

htyoga

New member
יוגה ברמת גן

מרכז ליוגה מעוז אביב נמצא 5 דקות מקניון איילון. תחבורה ציבורית נוחה גם מתל אביב. מגוון שיעורים לכל הרמות בכל שעות הבוקר והערב. סטודיו חמים וביתי מצוייד היטב בכל הדרוש לתרגול יוגה. קבוצות קטנות ויחס אישי. נפתחים בקרוב קורסים למדיטציה מסוגים שונים. לא אירובי ולא פלצני - מתרגלים האת'ה יוגה - בפשטות... הנחות לחיילים משפחות וסטודנטים. את מוזמנת לשיעור נסיון חינם לפרטים נוספים פני למייל המצורף או לטלפון: 6411334 - 03 [email protected]

למעלה