קורס כימיה בתל-אביב

NoOoLa

New member
קורס כימיה בתל-אביב

נרשמתי לקורס כימיה בתל-אביב , אני באה מהצפון לבד אז קצת מפחדת שלא אסתדר באוניברסיטה , ולא יודעת שום מקום כי פעם אחת הייתי באוניברסיטת תל-אביב וכבר שכחתי אותה , לכן רוצה לדעת מי משתתף בכימיה ואז אם יש מישהו יעזור לי . מי נרשם לקורס כימיה ??? תודה.

male al

New member
איזה קו

מגיע לאוניברסיטה מהתחנה המרכזית החדשה?

NikeMan86

New member
כן

בקווי דן אפשר להגיע בקו 27 בקומה 7 רציף 8 שזה מגיע למרכז הירידים(תחנת ת"א-אוניברסיטה ברכבת) ומשם ממשיך לאוני" תראה בקישור הזה: http://www.dan.co.il/template/default.asp?textSearch=&catid=16&pageId=99&parentId=49

NoOoLa

New member
אין מישהו נוסע באוטובוסים?

אני נוסעת באוטובוס מהתחנה המרכזית בעפולה ... ולא יודעת איך מגיעים לאוניברסיטה , האם צריך לקחת יותר מאוטובוס בשבל להגיע שם ??? לא יודעת שום דבר ... אבל אני נוסעת לבד ... ומשתדלת להגיע ... מישהו יכול לעזור לי ??? תודה

מנסה לעזור

אם את מגיעה לתחנה המרכזית בתל אביב- חפשי את המודיעין של אגד ודן(כל אחד בקומה נפרדת), הם יאמרו לך אילו קווים מגיעים לאוני'. בקשי מהנהג שיעצור לך קרוב לשער של הפקולטה שבה את לומדת, יש תחנות קרובות לכל השערים לפי מה שהבנתי.

NikeMan86

New member
.....

אותה הצעה שכתב נסי..אבל רציתי לדעת לאן מגיע האוטובוס שאת לוקחת? כלומר איפה את יורדת?

NoOoLa

New member
את האמת אינני יודעת ...

רק כשאלך מחר אשאל מה היא התחנה הכי קרובה לאוניברסיטה.

אם יש אוטובוס שמגיע לרכבת צפון

זה עדיף על התחנה המרכזית. מרכבת צפון יש ארבעה-חמישה קווים שמגיעים לאוניברסיטה, גם של אגד וגם של דן.

למעלה