קורס לברמנים

קורס לברמנים

הבת שלי רוצה ללמוד להיות ברמנית יש היכן שהוא קומבינת לימודים?אין לה כסף לשלם ברצינות איזשהוא רעיון?

vassily

New member
אם...

יש לבת שלך 18 היא כוסית אז זה לא בעייה שתלך תחפש מקום שיסכים להעסיק בלי ניסיון ושתגיד שהיא מוכנה ללמוד ולעשות התלמדות ללא תשלום שתנסה בפאבים שמכניסים אנשים מתחת ל18 מקומות שנוער כזה הולך אליהם או באולם אירועים...

דיקלה21

New member
מישהו פרסם בפורום יין ואלכוהול

שהוא מוכר קורס ברמנים ב-1500 ש"ח...שזה יוצא משתלם לדעתי....תבדקי אולי זה עדיין מוצע למכירה...

ברק 25

New member
אפשר גם לעבור בלי כסף קורס ברמנים

כל מה שצריך לעשות זה להשוות בין המחירים השונים של בתי הספר השונים ולמצוא את המקום שנותן הכי הרבה דברים, לבקש לפרוס את המחיר על בתשלומים אבל לעשות את זה על חשבון הפיקדון (חלק מהפיקדון וחלק בתשלומים) במידה וזה לא מצליח אפשר פשוט להיכנס לאתר ג'ובי שמשווה מחירים בין בתי ספר לברמנים ולמצוא את בית הספר שהמחירים שלו הם הזולים ביותר אך דירוג המשתמשים שלו הוא הגבוה ביותר ופשוט מאוד לשלוח להם הודעת S.M.S דרך האתר והם ישר חוזרים אליכם. כשתיכנסו תבינו מצורף קישור למטה שיהיה בהצלחה

nunimon

New member
בסוף אני אפתח בית ספר פרטי....../images/Emo3.gif

120 שקל לשעה ... עיוני בלבד, והתלמדות בבר שאני מנהל ללא תשלום. כבר הרבה זמן חשבתי להרים דבר כזה. זה נשמע לי יופי של דבר. בדיוק כמו רשיון לרכב - שעושים תאוריה, ואז עושים מעשי - כלומר נהיגה - ככה הייתי פותח בר, שיש בו מעבר לברמנים הסופר מקצועיים , הרבה מתלמדים. הם לא משלמים על הלימוד, אבל הם גם לא עושים כסף - אלא אם כן הברמנים יתחלקו איתם בטיפים....

למעלה