קורס להכשרת מאמני תזונה

susitation

New member
קורס להכשרת מאמני תזונה

בגלל הביקוש,החלטנו לפתוח עוד קורס נוסף ביוני: קורס זה ישלב לימודי אימון אישי עם תזונה נבונה,דיאטה ושמירה על עורך חיים בריא לפרטים: 0777809099

susitation

New member
חן M

זהו קורס בסיסי שמשמש כמבוא לתזונה נבונה ואימון אישי.מפה השם: מאמן תזונה.

הר ניר29

New member
מה זה מאמני תזונה?

הקישורים שנתת לא עובדים? איזה מוסד לימודים זה?

הר ניר29

New member
לדעתי

פרסומת מיותרת... לא מכיר את הבית הספר הזה באופן אישי, אבל המגמה הזו של הכשרה מקצועית, שכל אחד או אחת אח"כ מנצל אותה כמומחה, מדאיגה.

susitation

New member
הר ניר29

אני עברתי את הקורס הזה וקיבלתי המון.קורס מרתק במיוחד שגם עזר לי לשמור על התזונה שלי מאוזנת ועזר לי לפתור בעיות כגון למה היה לי קשה לרזות,למה היה לי קשה לשמור על המשקל וכדומה.הקורס הזה לא מיועד לאנשים שרוצים להיות תזונאים או דיאטנים,זהו קורס בסיסי שמשלב בין תזונה נבונה ואימון אישי ובהחלט מומלץ ביותר.

oridoron77

New member
השם מטעה וחבל

מאמן תזונה בקלות יכול להתפרש כמישהו מוסמך לבניית תפריטים וכו'. לפי החוק שאושר לפני שנה כמעט (23.7.08) - העוסקים בפיזיותרפיה, ריפוי בעיסוק, קלינאות תקשורת ודיאטנים יחוייבו לשאת תואר אקדמי ורשיון משרד הבריאות כדי לטפל בציבור." בכל מקרה, אם הקורס נותן ידע ועקרונות בסיס לתזונה לאוכלוסית המתאמנים, היה רצוי והקורס יקרא בשם מתאים כמו: "מבוא לתזונה" , "עקרונות הבסיס לתזונה נכונה", "תזונה וחשיבותה" וכו'.. יש אגב, הרבה השתלמויות בנושא הנ"ל, ואני בטוח שהחומר שלכם במרביתו די חופף. אורי

susitation

New member
oridoron77

הקורס הזה לא עוסק בתזונה אלא באימון בנושא תזונה ומפה המילה: מאמן.במילים אחרות אפשר לקרוא לזה קואצ'יר לתזונה נבונה.אני לא המצאתי את השם הזה מכוון שאני רק לקחתי את הקורס ואין לי קשר לבית ספר,אך היו איתי בקורס המון מדריכי כושר שהיו ממש צריכים את הידע שהם קיבלו שם,אני לקחתי את זה כדי לאמן את עצמי לחיים בריאים יותר.

למעלה