קורס לרישיון יועץ השקעות

faruk2000

New member
קורס לרישיון יועץ השקעות

יש לי תואר אקדמי בכלכלה ומנהל עסקים. מאיזה קורסים אני פטור ומאיזה לא, לבחינות של הרשות? האם אפשר ללמוד את החומר לבד ולגשת לבחינות עצמאית? איזה מוסדות מוכרים ושווים מלמדים את החומר הזה? תודה

noam4u

New member
רישיון

שלום רב וברוך הבא בשל התואר שלך אתה פטור מבחינות המבוא (כלכלה, מימון וסטטיסטיקה וחשבונאות) ועליך לעבור בחינות בדיני ניירות ערך ובמקצועית א (ואם אתה רוצה ניהול תיקים אז גם במקצועית ב') לא ציינת מהיכן אתה בארץ אז קשה לי להפנות. יש מספר מקומות מומלצים ואם תכוון אותי לאיזור, אוכל להמליץ על מקומות טובים עם אחוזים מעבר גבוהים נועם

faruk2000

New member
תודה על התשובה. אני מאיזור רמת גן

אשמח להמלצה על מוסדות לימוד טובים... אגב, אפשר ללמוד את החומר לבד ולגשת לבחינות עצמאית?

noam4u

New member
לימוד לבחינות

היי נתחיל מכך שאפשר ללמוד לבחינות שאתה צריך (דינים ומקצועית) לבד. יש ספרים מעולים שמכינים לבחינה וממוקדי בחינה. ניתן גם לקחת מרתון לקראת הבחינה לצורך סגירת הפינות. מקומות לימוד מומלצים במרכז הם: מכללת B&B מכללת רמת גן האקדמיה לפיננסים של מגדל המכללה לפיננסים של לשכת סוכני הביטוח מכללת אריאל (שלוחת רמת אביב) כל אלה מקומות שאני מכיר ויודע שחומרי הלימוד מסודרים ולא חוברות מצגות כאלה ואחרות, קבצי תרגול מסודרים ומרצים מקצועיים ומנוסים. כמו כן, בכל המקומות האלה הכיתות יחסית קטנות ולא מפוצצים 50/60 איש בכיתה כמו במספר מקומות אחרים במרכז. מעבר לכך, עומד להיפתח מסלול מיוחד לבעלי תארים במכללה למנהל במחיר מסובסד על ידי האגודה, מומלץ ביותר! תוכל לקבל פרטים אצלי במשרד על כך מקווה שעניתי לך על כל השאלות... אשמח לענות על כל ששאלה נוספת נועם

noam4u

New member
הם ותיקים וגדולים אבל...

לבחינות רשות ניירות ערך יש להם כיתות גדולות ומרצים מקומיים. המרצים במגמות מעולים ובעלי ניסיון רב מאוד בתחום. במיטב אלה הם כנראה (לפי השמועות) מרצים חדשים ו"צעירים" ויש לכך משמעויות רבות. לשניהם אין חומרים מסודרים בספר אלא רק חוברות ומצגות וזה גם בעייתי לדעתי. אבל שתי המכללות בעלות ותק רב בשוק. מבין שתיהן, אני ממליץ יותר על מגמות. כמובן שזאת רק דעתי...

estibc

New member
יעוץ השקעות

שלום לך אם אתה בעל תואר אקדמי בכלכלה אתה פטור מ 3 מבואות ועליך ללמוד רק 32 קורסים : אתיקה מקצועית ודיני השקעות - קורס לקראת בחינה אחת, קורס במקצועית א'- ניתוח ניירות ערך ומכשירים פיננסיים אם תעבור את 2 הקורסים הללו תוכל לקבל רישוי ליועץ השקעות ממליצה להבחון גם במקצועית ב מה יתן לך אפשרות לקבל רישיון בניהול תיקים הבחינה במקצועית ב מכילה את מרבית החומר של מקצועית א ועוד קצת קורס מקצועית ב הינו קורס של 15 שעות בלבד, כך שהתוספת כדאים כדי לקבל פטור ממבואות על סמך היותך בעל תואר עליך להגיש מסמכים לרשות לניירות ערך (פרטים באתר) היחידה ללימודי חוץ והמשך של המרכז האוניברסיטאי אריאל מקיימת את הקורסים הללו ברמת אביב במחירים אטקרטיביים ובעזרת מורים בעלי ניסיון רב בהכנה למבחני הרישוי טל 03-7407208/1 הנך מוזמן

estibc

New member
ייעוץ השקעות

דרך אגב, המרכז האוניברסיטאי אריאל מקיים את הלימודים ברמת אביב בשיתו"פ עם אורין שפלטר - עו"ד נועם שפלטר שראיתי כרגע שענה לך על התשובה

למעלה