קורס מאיה בסלע

Cheetah

New member
קורס מאיה בסלע

משהו כאן מכיר את הקורס של סלע? הלכתי לדבר עם היועצת שלהם והוצאתי קצת פרטים.. מדובר ב 200 שעות מלאות (100 שעות שיעור + 100 סדנא (אם רוצים אפשר לשבת סתם על המחשבים שלהם כל היום)) יש בקורס שני מומחים מוסמכים, שניהם למדו בקנדה ובמרכז הדרכה של אליאס סוף הקורס שולחים עבודות לאליאס ומקבלים אישור בינלאומי שלהם שאתה יודע מאיה.... והחלק החשוב... המחיר .. 28,800 !!! תקנו אותי אם אני טועה אבל זה קצת מאוד מוגזם לא?

מיכאל ג

New member
ב-150 ש"ח לשעה

אתה יכול בכיף לשכור לך מורה פרטי מעולה שיקדיש את הזמן שלו *רק לך*.

Cheetah

New member
עוד משהו בקשר למחשב...

החלטתי שאחרי שאני ישתחרר מצהל אני ינסה ברצינות ללמוד עצמאית ברמה גבוהה.. (זה לא שאין לי ניסיון התעסקתי עם תלת מימד עוד מימי 3d studio r3)... אבל בכל מקרה אני לא ממש מבין בחומרה ואני צריך לקנות מחשב חדש (כרגע יש לי פנטיום 600HZ 128MB כרטיס מסך ATI XPERT128) אני יודע שכדאי להשקיע במעבד חזר והרבה זיכרון פנימי (בתקווה 1024MB) בכל מקרה כרטיס מסך זה הבעיה... יש טעם להשקיע מעבר לREADON או GEFORCE הסטנדרטיים שמוכרים למשתמש ממוצע, עד כמה QUADRO או FIREGL וכדומה שווים את המחיר? מה ההבדל בכלל? אני מניח שהשאלה הזאת נשאלה לא מעט בכל מקרה אם מישהו רק יכול להפנות אותי לתשובה מקצועית שנכתבה... תודה מראש

כרטיסי FIREGL ו QUADRO

וכאלו של 3D-LAB בהחלט שווים את המחיר והם מסייעים להפוך את העבודה אפילו על מודלים מורכבים לנסבלת. אבל מאחר ולא תמיד קל להוציא 2500 ש"ח צפונה, אז אם אתה רוצה לחסוך בהוצאות- RADEON 9600 XT 265MB בעלות של כ 1100 שקל עושה עבודה מרשימה (מנסיון!)

ובנוגע ללמודים

אתה יכול לנסות להתקבל לבצלאל. עלות שכר בלימוד שם לתואר של ארבע שנים אינה עולה בהרבה על עלות הקורס עליו דיברת. ממה ששמעתי מאנשים שם, הם לומדים שם עבודה על MAYA כפלטפורמה עיקרית ל 3D. מעבר לכך- אתה תרכוש שם מיומניות שגולשות הרבה מעבר לרק יכולת תכנית בתוכנת תלת מימד

למעלה