קורס מאיה נפתח !!

TMussa

New member
קורס מאיה נפתח !!

לא הצלחתי לעלות לפה תמונות אבל הנה ההזמנה ששמתי בפרש : \http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=84012#post473970 אם מישהו מעוניין להיכנס לרשימה של הניסיון שישלח לי אי מייל : [email protected]

TMussa

New member
מערכת לימודים

אוקיי , אז הקורס מתחיל מאפס , ובונה לך את הבסיס בתוכנה , הקורס ילמד אותך את רוב כלי המידול , טקסטור , דיינמיקס , תאורה , ורינדור בהתעמקות ... כמו כן יתלוו אליו גם הפיצ"רים של גירסא 6 וכולי .... בקשר לאיזה רמה , אי אפשר למדוד את זה ככה , אבל אם אתה שואל על הנושאים אז זה בא ככה : The user interface *Working in 3D *UV coordinate space *Views *Cameras *Image Planes The Dependecy Graph *Nodes *Attributes *Connections *Pivots *Hierarchies *Mel Scripting Animating in maya *Keyframe Animation *Patg Animation *Non linear animation *Reactive animation *Dynamics Modeling In Maya *Nurbs Curve *NURBS surfaces *Polygons *Construction History DEFORMATIONS *Lattices *Sculpt Object * Cluster Character Animation *Skeletons and Joints *Inverse Kinematics *Single Chain Solver *Rotate Chain Solver *IK Spline solver *Skining your Characters *Flexors Rendering *Shading Groups *Texture Maps *Lighting *Motion Blur *Hardware Rendring *A-buffer rendering *Raytrace rendering *How the Renderer Works *IPR Unlimeted *Maya Hair *Maya Fluids *Maya Cloth * Mental Ray ועוד מלא נושאים שאין לי כוח לכתוב , בתוך כל אחד מהנושאים האלה נמצאים כלים ופעולות שיועברו בהתעמקות ... המערכת של הקורס תוכל גם להשתנות על ידי המשתתפים , אם הם מעונינים להתמקד בנושא מסויים , או לבקש ללמוד על כלי מסויים וכולי . ** משך הקורס הוא חודשיים עד שלושה חודשים ** , אז צריך להספיק את כל החומר בזמן המוקצב (אני מאמין שזה אפשרי ) מקסימום אם לא נספיק את כל החומר , יפתח עוד קורס המשך למתקדמים שכתוספת יעסוק בתכניקות מיוחדות במאיה .

iko iko

New member
חודשיים עד שלושה???

ללמוד פריהנד לוקח יותר. ואת כל זה אתה רוצה להעביר במפגש שבועי אחד? בלתי אפשרי, בטח לא ברמה טובה ואפילו לא בינונית. למרות שלזכותך יאמר שהמחיר מאד זול ומי שרוצה להכיר את התוכנה ברמה בסיסית אולי זה יהיה שווה לו.

TMussa

New member
תגובה

2-3 חודשי זה 12 שיעורים , הקורס הזה בא לבנות את הבסיס , אם אני לא מספיק להעביר את כל הנושאים בזמן המוקצב , יפתח עוד קורס מתקדמים שישלים את החומר ... בקשר לרמה , הקורס הזה בונה לך את הבסיס בצורה המושלמת ביותר .. כך שלא יהיו בו חורים כמו לאנשים שמתחילים את דרכם ממדריכי אינטרנט וכו ..

TMussa

New member
מבצע חדש

מבצע חדש : חבר מביא חבר , אם מישהו יביא 2 חברים שירשמו לקורס , אותו מישהו יכנס לקורס בחינם !! בקשר לתשלום , אם מישהו לא בוטח בשרות שלי , הוא יכול לשלם 50 ש"ח בתחילת הקורס , ועוד 50 בסוף הקורס , בתנאי : שתשאירו מספר פלאפון (כדי שאוכל להיות בטוח שתשלמו את ה 50 ש"ח בסוף הקורס )

לעניות דעתי הצנועה והבלתי נחשבת

כאשר אתה פותח קורס אתה מתחייב להעברת נושאים מסוימים בתחום מסויים של זמן. אם אתה לא עומד בהתחייבות הזאת בזמן שאותו קבעת, אתה אמור "לבלוע" את ההפסד ולהמשיך את הקורס עד שתגמור ללמד את החומר שאותו התחייבת. לאמר לבן אדם: "אה תשמע החומר שלא הספקנו ללמוד בבסיס הוא בעצם למתקדמים וזה קורס נוסף" נשמע לי רע מאוד. אגב, בתוך הרשימה שאתה מתחייב אליה למעלה, יש דברים שבשביל לדעת אותם ברמת הבייסיק צריך לשבת חודשיים שלושה כל יום על המחשב. תודא שרמת הציפיות של הלקוחות שלך לא תהיה סופר גבוהה. ודבר אחרון, בפעם האחרונה שאני בדקתי Skeletons and Joints Inverse Kinematics, Single Chain Solver, Rotate Chain Solver IK Spline solver, Skining your Characters, Flexors כולם היו תחת הכותרת Character Riging בשביל ללמד אנימציה באמת שתצטרך הרבה יותר זמן. מצד שני, מה אני מבין במאיה? יכול להיות שהכל שם רץ בפנתריות על. בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

Subarashi

New member
זו בדיחה עצובה

אין כזה דבר ללמוד מאיה בחודשיים. חבל על הכסף שלכם גם אם זה מאה ש"ח. מאיה לומדים במשך שנה וחצי -שנתיים , או שלא לומדים בכלל.

לומדים שנים ואף פעם לא מפסיקים!!!

אתה בטח ראיתה מספיק GNOMON VIDEOS אולי כדאי לך למכור אותם, כך אתה מרוויח כסף מהר והלקוח מרוצה. (לא טוב למכור וידאו טוטוריאלס, זה לא חוקי)

s h o o s i

New member
זה לא נכון, הילד צודק

לאנשים צעירים יותר (מסטודנטים) נגיד יסודי עד תיכון שמתעניינים בתלת מ ורוצים להתחיל ללמוד מה רע במאה שקל ושהוא ילמד אותם את הבסיס וכך הם יהיו יותר בעניינים וידעו מה איך הם צריכים להמשיך מבחינת הלימוד באינטרנט בעצמם. זה שאתה אומר שלומדים שנים ולא מפסיקים אתה מתכוון (אני חושב) לעבודה עצמית ורכשית נסיון, לא ללמידה עם מורה. אולי הוא תכנן יותר מדי ובקצת זמן אבל כעקרון הרעיון והיוזמה טובים לדעתי.

TMussa

New member
תודה ...

אני אחשוב על יצירת מדריכי ווידאו גם , אבל בכל מקרה אני אמשיך עם הקורס .... , תודה לכולכם על התגובות ...

למעלה