קורס מדצ"ים

Megapuzik

New member
מן הסתם ...

אם תצאי, ה12 יום האלו יהיו הימים שלא תשכחי כל החיים שלך... תחשבי 12 יום את באיזה מקום מנודה אם דיי הרבה אנשים שאת לא מכירה ועם איזה אחד (בדרך כלל הוא גם גדול..אהם בועז=ענק) שהולך עם מגאפון וצועק על כולם... אבל..זה חלק מהחוויה הכי גדולה שתעברי (תראי שאת תצאי).. אבל יש לך עוד איזה שנה וחצי.. חה חה דימה- מדצים 2001 מחנה אלון 2 www.signup.co.il

דימה...

גם אני הייתי מחנה אלון 2001 חוג 9!!!!!!!! ועד כמה שאני זוכר (ואני די מאד בטוח) לסגן שלנו (האיש הגדול עם המגאפון) קראו יוני אורן! תקן אותי אם אני טועה או אם הכוונה שלך הייתה למשהו אחר!

Megapuzik

New member
בטח !!

התכוונתי לבועז..הוא רכז מחוז שלי והא ענק...מסכן מי שנדפק איתו שנים קודמות..(השנה היה מפקד אם אני לא טועה באורן)

בועז אלברט

הוא הכי גבר בעולם הוא ממדריך שלי בפעולות על הפולין וממש כיף איתו הוא אחלה בן אדם ובתור סגן בקורס מד"צים הוא היה יותר מידי טוב אוקי הוא לא היה הסגן שלי (שלי היה בוחריס) אבל יצא לי כמה פעמים לדבר איתו בקורס וזה די קשה שהסגן שלך הוא גם הרכז מחוז שלך (היו חברה מהקבוצה שלי שהיו באלון) שהוא גם אחלה בן אדם וגם בחיים לא שמעת אותו צועק

אני ממש מצטערת!!! תקראו

מסתבר שהחניכה החטניקית בעילום שם זאתך אחותי!!! כן כן היא בכיתה ח´ והיא שינתה את הניק שלי ורק עכשיו שמתי לב לזה מצטערת ענת וייץ כרמ"צ אקונומיקה!!!

itan

New member
בובה שליייייייייייייייייייי

איילו´שששששששששש בובה חיפשתי את האיסיקו שלך ולא מצאתי אז קח את שלי בובה 75745155

תגידי? אין לך על מה לדבר פה?

ברור שאת יוצאת, אחרת מי ידריך בשנה שלא נהיה, מי יחליף את אקונומיקה? אל תדברי שטויות

למעלה