קורס מדריכים בוגרים

bamba 19

New member
קורס מדריכים בוגרים

כדאי לצאת? מישהו יודע פרטים לגבי זה? מישהו יוצא? יכול לניות שאני אצע .אבל לא בטוח כי אני חוששת להיות הכי צעירה. בת-אל

תשובה

אם תתני עוד פרטים ייקל עלינו לענות לך. באיזה איזור? מי המדריכים? קורס ערב/מרוכז? וכו' באופן כללי: לדעתי, כדאי מאוד לצאת. קורס מדריכים (בוגרים במיוחד) הוא מהנה מאוד ונותן הרבה כלים וידע כדי להדריך. אני השתתפתי בקורס כזה בשנה שעברה ולמרות שהייתי כמעט הכי צעיר זה לא הפריע לי בכלל. אם תשאלי עוד שאלות יותר ממוקדות אשמח לענות לך...

bamba 19

New member
פירוט

טוב אני ינסה למקד יותר . התכוונתי לקורס מרוכז של שבוע בקיץ (תחילת אוגוסט) בשנתיים הקרובות אני מיועדת להיות בת שירות בתחנת מד"א טבעון(איזור כרמל) ויש לי רקע בהדרכה ואני שנתיים במד"א (בת 18) כעת אשמח לכמה שיותר פרטים על הקורס בעיקר מה עושים . בתודה בת-אל

כמדריך בכיר בקורס...

מספר שנים,עד לא מזמן: אבטיחך חוויה מדהימה. חבל להפסיד אותה! קורס תובעני ולא קל - אך שווה כל שנייה: האוירה, הגיבוש, הידע, המיומניות, החברה, הנסיון... ובסוף השבוע את יוצאת נפוחה מגאווה - ויש לך על מה... איציק כהן.

Daffynes

New member
בטח

שנה שעברה הייתי ע' בקורס מדריכים (בוגרים, במקרה) והיה נהדר. היו כמה חניכים "צעירים" שהגיעו לקורס רק כי הם מעל גיל 18 ולא יכלו להכנס למדריכי הנוער. בכל אופן, אני נהנתי להדריך, עשה רושם שהכתה נהנתה ללמוד. מומלץ ביותר!

למעלה