קורס מדריכים ?

rinagir

New member
קורס מדריכים ?

היי, אני מתאמנת כבר כמה שנים במספר מועדונים, היום בהולמס פלייס רעננה. אני מעוניינת להשתתף בקורס מדריכי ספינינג, בהנחה שאוכל להדריך ( בשביל הכיף
) . אשמח אם יש למישהו מידע כי יש מספר "מכללות" / הסמכות כך שלא ברור : 1. על מנת להדריך ספיניניג חייבים להיות מדריכי חדר כושר ? 2. מה ההבדל בין הקורס של רוני יופה ובין שאר המכללות ? 3. האם סוג התעודה משמעותי כאשר מחפשים עבודה ? 4. מהו השכר הממוצע להדרכת שיעור ? תודה רבה ! רינה

אנסה לענות

1. רשמית כנראה שכן (אני עוד לא ראיתי את החוק שחור על גבי לבן). מעשית יש מכונים שאוכפים את זה ויש כאלו שלא. 2. לא מכיר את כל הקורסים אבל אני ***חושב*** שהקורסים הכי מקיפים הם של ווינגייט (מקווה בשבילך שרן מגן עוד מעביר שם למקרה שאת בוחרת באופציה הזו) ושל סטודיו B -דיויד רודריגז (נראה לי שאצלו זה הכי הרבה שעות אקדמאיות) מעבר למספר השעות והתכנים יש גם מספר שיטות. לטעמי, ולמיטב הבנתי,ההבדל בין רובן אינו גדול (להוציא אחת או שתיים הזויות מעט) 3. הוא משמעותי. אם את רוצה לעבוד ברשת הולמס פלייס מומלץ מאוד להיות מצויד בתעודה של רוני יופה. מעבר לכך אני לא יודע. 4. לא יצא לדבר עם מדריכים על השכר שלהם יותר מידי אבל הייתי מהמר על אזור 110 ש"ח בממוצע. זה מושפע מהמון גורמים ולאו דווקא מאיכות המדריך ונסיונו. בכייף, אסף

למעלה