קורס מדריכי חדר כושר באנגלית

קורס מדריכי חדר כושר באנגלית

שלום, רציתי לברר כמה דברים בנוגע לקורס מדריכי חדר כושר באנגלית: 1. איפה יש? 2. האם המחיר שלו זהה למחיר של קורס בעברית? 3. האם התוכן של הקורס זהה לקורס בעברית? התנאים לקבלת תעודה זהים (למשל האם צריך לעבור איזשהו מבחן ידע בשפה העברית, באיזה שפה המבחנים, וכד'...)? האם התעודה היא אותה תעודה? תודה מראש

oridoron77

New member
אין לי כ"כ מידע בנושא...

ההייתי מציע לך לפנות לאחד ממוסדות הלימוד המסמיכים מדריכי חדר כושר בשאלה. אני גם אשמח אם תעדכני:} יום טוב אורי

הר ניר29

New member
יהודית

לפני כשנתיים ריכזתי את קורס מדריכי כושר גופני ובריאות באנגלית. בשלוחת המכללה לחינוך גופני בוינגייט בירושלים. המחיר זהה לקורס בעברית. בכדי לפתוח קורס שכזה, צריכה להיות דרישה מינימאלית של אנשים, כ 15. התעודה היא אותה תעודה. מדוע את שואלת?

לא בשבילי ..

שותף לדירה אמריקאי שמע שסיימתי את הקורס ואמר שהוא גם חשב על זה אבל יש לו בעיה עם השפה. אז נזכרתי בדפים שהשארת לנו ושאחד מהם היה באנגלית ואמרתי לו שיש גם באנגלית ושאני אברר בשבילו. האם יש רשימה של אנשים שמעוניינים וזה "מצטבר" עד שמגיעים ל-15? איך זה עובד?

הר ניר29

New member
צריך

שקבוצת אנשים תתאגד לטובת העניין. זה יכול להיות בשיתוף/ יוזמה של מנהל שלוחה

הבנתי...

אז אם רוצים צריך לברר מי מנהל בשלוחה הקרובה ביותר, ליצור איתו קשר, ולבקש שיעזור?

הר ניר29

New member
כעיקרון כן

למרות שלאותה שלוחה צירך להיות באזור אוכלוסיה שמצדיקה את הדרישה המיוחדת. לירושלים זה היה רלוונטי, וגם שם לא היה קל לגייס מספיק אנשים. למקום אחר, אני לא בטוח, מה שגם צריך לגייס מרצים בהתאם.

למעלה