קורס מדריכי חדר כושר

l a d y 7 9

New member
קורס מדריכי חדר כושר

שלום רב ברצוני להרשם לקורס מדריכי חדר כושר. לאחר בירורים מצאתי 2 מקומות רלוונטים: 1) שלוחה של ווינגט בראשל"צ - עלות של 5450 ש"ח+350 דמי הרשמה (5 חודשים קורס) 2) האקדמיה לספורט בת"א- עלות 5900ש"ח+300 דמי הרשמה ( 4.5 חודשים קורס) בשני המקומות מדובר על פעמיים בשבוע.. והם דיי תואמים מבחינת שעות ,לו"ז וחומר לימודי.. אשמח לקבל המלצות ודעות לגבי 2 המקומות הנ"ל

oridoron77

New member
../images/Emo4.gif שאלה בעייתית

השאלה ששאלת נשאלה לא פעם בעבר, ולא קיבלה מענה פומבי. הבעיה היא שקולגות מהתחום (מרצים, ראשי ביה"ס וכו'...) גולשים כאן בפורום. הם מצידם אולי לא יתפסו באור הנכון אם ימהרו לפסוק איזה מוסד עדיף, ואנחנו כמאמני כושר מהתחום נעדיף גם כן להימנע מתשובה בנושא. אל תשכחי אגב שכל אחד מאיתנו עבר את הכשרתו במוסד מסויים, וניזון מהתרשמות עקיפה של חברים או אנשי המקצוע לגבי מוסד אחר, ככה שלבוא ולקבוע מי יותר טוב ע"י מישהו, יהיה קצת בעייתי. אני יכול למסור לך את הכלים הבאים: 1. בררי מי המרצים, ומה הרזומה שלהם בתחום. 2. בררי את תכני הלימוד. 3. הביני שהקורס כלשעצמו מכסה את ההכשרה הבסיסית, ואם הינך רוצה להיות אשת מקצועה מבוקשת בתחום, את צריכה להעשיר את עצמך במקורות ידע נוספים (ספרים, אינטרנט, קורסים נוספים וכו'...). בכל אופן, אם יש לך שאלות מקצועיות לגבי הקורס (שאמור להיות חופף פחות או יותר בין המוסדות) כלומר לגבי תכנים מקצועים, את מוזמנת לשאול. בהצלחה אורי

דעתי בלבד

מבלי לזלזל כהו זה בקורס או בי"ס. בסופו שלדבר התעודה היא של בי"ס המוכר על ידי רשות הספורט. כך שכולם עונים על זה. אני למדתי במקום שהיה לי הכי נוח . ממליץ לעשות אותו דבר; ללכת על הנוחות. כפי שאורי ציין, הקורס הנו רק ההתחלה למי שבאמת מתעניין .

למעלה