קורס מדריכי ספינינג

zeassaf

New member
קורס מדריכי ספינינג

היכן ניתן לעשות קורס מדריכי ספינינג ולקבל תעודה שגם תוכר בחו"ל?

אני עשיתי

אצל רוני יפה -תעודה בינלאומית של "ספינינג". מה שכן נחוצה גם תעודת מדריך חדר -כושר. בהצלחה.

תשובה

תעודת ההדרכה על אופניים נייחים,‏ לא משנה מאיפה ניתנה,‏ אינה מוכרת על ידי מדינת ישראל.‏ היא נותנת אינדיקציה שעברת איזושהי אוריינטציה בתחום. תעודת מדריך חדכ מאידך,‏ כן מוכרת,‏ אך לא בכל המקומות בעולם.‏ ישנם מדינות הדורשות הסמכות שונות מאילו בארץ,‏ על מנת להדריך.‏ לדוגמא,‏ תואר ראשון מוכר בחינוך גופני. עתה,‏ אם אתה מתעתד להדריך בחול,‏ אני מניח שתצטרך לעמוד בתנאי הסף,‏ שהוא עמידה בקריטריונים להדריך ורק לאחר מכן,‏ יבדקו מה הרקע שלך בתחום האופניים הנייחים.‏ החברה שמסמיכה מדריכי ספינינג פרושה בכל העולם ויכול להיות שתעודה מהם תוכל לסייע לך לקבל עבודה בתחום. אם אתה שואל אותי בתור בעל מועדון,‏ אני הייתי בוחן את הידע והיכולות שלך לגופו של עניין,‏ בהנחה שאכן היית מוסמך להדריך. מעניין אם לדיוויד ,‏ או לרן היו תלמידים שנתקלו במצב כזה.‏ נשמח אם תשתפו.

ללי1

New member
אני חושבת שאתה טעה

כי אני עשיתי אצל שמעון בכר ו התעודה היא של שווין - אתה חושב שהיא לא מוכרת בחו"ל?

ללי1

New member
עכשיו הבנתי..

אתה מתכוון שבארץ זה לא שווה כלום אם אין מדריך ח"כ. אבל בחו"ל כן? (יש לי תעודת ח"כ כמובן)

לא

בארץ זה חסר משמעות משפטית, חוץ מהעובדה שנכחת באיזו אוריינטציה. בחו"ל, קודם כל תלוי בחוקי המקום ובנוסף, האם נדרש כתנאי מקדים רקע מקיף יותר מקורס המדריכים שעברת בארץ.

David Rodriguez

New member
../images/Emo131.gifMy answer

Hi, I agree with Guy on what he has written and would like to add a few things…it depends where abroad you want to work…in Europe for example there is no problem with the condition you go to "Apostille" your certificates at the foreign ministry. My students have done this before some in the UK, France Spain and Germany and this procedure worked according to the Hague convention. For example Studio B is recognized as an official college of sports by the ministry of sports and science therefore there certificates are recognized in most countries abiding by this convention…. But in the USA it is a different story you must be nationally certified by ACE, AFFA, ACSM or another nationally recognized accredited organization in the USA…they are very particular about this…for more info I would ask the center where you studied if they are recognized in the states...they have to give you certificates to prove that... as some are recognized by these but only one or two that I know of…in Israel...
Hope that helped David Rodriguez​

zeassaf

New member
קודם כל תודה על התשובות

אז ככה, יש לי תעודת מדריך חדר כושר שעשיתי בווינגייט. אני גר בגרמניה והם דורשים רק תעודת מדריך ספינינג. אני מכיר חברות כמו שווין או טומאהוק. וכאן הם לא דורשים תעודת מדריך חדר כושר כמו בארץ, כל אחד יכול לעשות קורס מדריכי ספינינג. אני מחפש לעשות בארץ כי יש לי עדיין את מגבלת השפה

loc luc

New member
יש לך מושג מה באיטליה?

לפי מה ששמעתי גם שם סיפור דומה...אבל זה רק שמועות... אם תדע משהו יותר בטוח ..אשמח לשמוע תודה luca

תעודת מדריך spining mad doog

athletics זה נחשב לדעתי בעולם תבדוק עם רוני יופה היא מעבירה הכשרות בהולמס רעננה תרצה טלפון שלח לי מסר שבת שלום בהצלחה

loc luc

New member
אני עשיתי את הקורס בשיאים...

אבדוק מה אם תעודה..אם גם תופס בחו"ל איך שהו תודה נסיך luca

z116

New member
קראתי תגובות ...

בגו אקטיב קיימת הכשרה למדריכיrpm שהוא כמובן מותג עולמי בתחום הסייקלינג מדריך עובר גם מבחן תעודה בין לאומי שתופס נכון להיום בכל העולם, עם למעלה מ12000 מועדונים כולל אירופה וארה״ב. כמובן שצריך להגיע מתחום ההדרכה והחד״כ על מנת להתקבל. למי שמעוניין חודש הבא מתקיימת הכשרה נוספת.

סיכום (בתקווה) ושאלה

הכשרות הקיימות בארץ: 1. ספינינג. 2. שווין. 3. וינגייט - רן מגן. 4. NGIC - דיוויד רודריגז. 5. RPM. ד"א, מה שדיוויד אמר מעניין: נכון שאפוסטיל מאשרים תעודות ציבוריות, אך האם משרד הספורט מכיר בתעודות מדריך הספינינג ונותן את הגושפנקא שלו עליהן? אולי המצב החוקי השתנה, אך ככל הידוע לי, הדרכת הספינינג אינה מעוגנת באף חוק, או תקנה. אם משרד הספורט הסמיך לצורך העניין את סטודיו בי להעניק תעודות מדריכי חד"כ, זה לא אומר אוטומאטית שהוא מכיר בכל קורס שמועבר בסטודיו בי. יואב?

למעלה