קורס מד"צים

thkthk

New member
קורס מד"צים

היה קורס מדהים! למדתי המון ואני כבר לא יכול לחכות את תחילת שנת ההדרכה. תודה גדולה לדנה וחגית שבאו לבקר ותמכו בנו הייתם גדולות!!!. איל עופר

tomkuh

New member
קורס מדצ"ים

קורס המדצ"ים היה מהנה. למגתי המון ומחכה ליישומו בשנת ההדרכה. תודה לדנה וחגית על התמיכה מתום לוי

leamnon

New member
קורס מדצ"ים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

כמו איל ותום גם אני חושבת שהיה ממש כיף בקורס!! למדתי המון, נהנתי, חוויתי והכרתי הרבה ילדים חדשים מהתנועה... אני כבר מחכה לשנת ההדרכה ומקווה שאתרום הרבה לסניף.. בכל מקרה היה כיף לחזור לישוב ולראות את ההתעניינות והמעורבות הרבה שהתושבים גילו בקורס ובכלל בתנועה... רעות אהרונוביץ'

לאט, לאט, בנחישות ובהתמדה...

לאט, לאט, בנחישות ובהתמדה, הולך ונבנה מערך הפעילים והמדריכים בסניף. מערך זה הוא הבסיס האמיתי והנכון לכל הפעילות הסניפית. מעבר לכך, השתלבות במערך המד"צים מעניק לנותן אפילו יותר מלמקבל. זהו נכס לכל החיים!!! עלו והצליחו!

הצלחה לכל המדריכים הצעירים ../images/Emo140.gif

אני זוכרת את תקופת ההדרכה שלי (פעם, מזמן...) כמהנה, מאתגרת, ומאושרת בחיי. גם אם תתקלו בקשיים מסוגים שונים, בעייפות וכו'- אל תוותרו. ומידי פעם אתם מוזמנים לשאול/ להתייעץ בפורום, נראה לי שתזכו להרבה תמיכה/ רעיונות ועידוד...

למעלה