קורס מורים ליוגה

קורס מורים ליוגה../images/Emo53.gif../images/Emo51.gif

שלום לכולם! עבור חברה אני שואלת: היא עשתה יוגה לפני כמה שנים והפסיקה בעיקר מחוסר זמן ומזומנים, אבל בחודשים האחרונים יש לה תחושה פנימית שהיא רוצה לא רק לחזור לזה אלא להיות מורה . חיפוש אקראי באינטרנט לא ממש עזר. היכן לומדים? (באיזור המרכז ואם יש בשרון) ואיזה נסיון דרוש? מה משך הלימודים?? תודה לכולם!

לב ב

New member
באותו עניין ממש

האם הלימודים למורים ליוגא בווינגייט כרוכים במבחני קבלה מסויימים? אני שואלת כי גם אני ממש עסקתי במשך שנים ארוכות ביוגא והפסקתי וגם לי כמו לשואלת יש חשק ללמוד הוראת יוגא.

קורס מורים.

שלום לכן. לשאלה הראשונה, כן, יש מבחני קבלה, לקורס של אורית סן גופטה, אפילו מחמירים בשל הביקוש הרב.... בקשר לשאלה הכללית על מקומות, אז ככה. יש בווינגיט שתי אופציות. 1. קורס בן שנה, הקורס של ליאורה. 2. קורס בן שלוש שנים, של אורית סן גופטה. יש בסמינר הקיבוצים קורס בן שנתיים, בדרכת ד"ר אודי בילו, קורס המשלב איורוודה ופלדנקריז. יש במרכזים: אשטנגה, איינגר ושיבננדה. יש בחיפה את הקורס של פסי פייג. יש קורס של ניסים אור ים. אני חושב שגם למרכז הר ציון יש קורסים להכשרת מורים. מספיק ?.... אפשר לבדוק גם בארגון מורי היוגה. אז בהצלחה. אבי.

situp

New member
וינגייט

בוינגייט הם ממש נחמדים, תבקשו שישלחו לכם חוברת שלהם. הקורס של אורית מתחיל כל שנתיים, שנה"ל הבא בע"ה הוא מתחיל שוב. לקורס שני חלקים: השנתיים הראשונות הן 600 שעות של תרגול (כיף ממש!!!!!!!), כל יום שישי משנוה וחצי ועד שתיים וחצי. השנה השלישית היא 210 שעות והיא יותר דידקטית וצפייה במורים. במהלך הלימודים לומדים בקורס אנטומיה, ועוסקים גם בטקסטים. הקורס יקר ואין ספק שהוא מספר 1 בארץ. צריך לבוא אליו מוכן נפשית, רגשית וגופנית- זה לא חוג, זה לכל החיים וזה הדבר האמיתי. צריך תרגול של שנתיים לפחות לפני, יש ראיון ושיעור בו יבחנו אותכם. אני מאחל לכם הרבה בהצלחה, תפתחו עד הסוף מה שעושה כיף- גם אם זה יוגה ואנשים לא מבינים למה!

dror62

New member
תגובה

ד"ר אודי בילו מכשיר מורים ליוגה, מלמד גם בסימנר הקיבוצים, מורה מעולה, עלויות נמוכות יחסית למורים אחרים, קורס מורים נמשף כשנה. 03-5239238

למעלה