קורס מתמטיקה

veredvered

New member
קורס מתמטיקה

אני רוצה לעשות קורס במתמטיקה של 5 יח' ולגשת לבגרות שוב במועד חורף הקרוב. מישהו יודע מתי מתחילים הקורסים? מה מומלץ? אני אשמח לקבל פרוט לגבי המכונים השונים (מס' שעות לפגישה, מס' ימים בשבוע, מס' חודשים) תודה!

אורי-

New member
אני מחר נרשם ללימודי פסיכו'...

פתחתי בעזרת "נטקס" את כל החברות שקיימות _שקיימות באינטרנט , אבל חברה שלא נמצא באינטרנט כנרא לא רצינית מספיק). לחלקם התקשרתי , לחלקן שלחתי הודעה דרך האתר. תנסי גם כן , ותכיני מראש שאלות + נקודות להשוואה בין מכונים. נציגות הטלמרקטינג של המכונים ישבו לך על הראש ויעדכנו אותך בכל הפרטים.

יוֹאב

New member
"ידע"

במקרה אני מכיר את המנכ"לית, עפרה אלול. אשה נהדרת. אני לא יודע למה להתרחק משם. אל תפסול כלום.

veredvered

New member
השאלה הייתה מתי נפתחים הקורסים

להכנה לבגרויות.... מישהו בכל זאת יודע?

dana19il

New member
אפ את רוצה מועד חורף

הלימודים מתחילים ממש עכשיו בספטמבר. אני גם מתכננת להשלים ונראה לי שאני אלך על יואל גבע. יש להם מבחני כניסה למתמטיקה שהם בודקים את יכולת החשיבה הכמותית שלך ולפיכך מייעצים לך אם מתאים לך 4 או 5 יח'. אומנם הם הכי יקרים אבל זה נראה לי משתלם... הייתי בביה"ס שלהם בת"א וממש התרשמתי לטובה.

PooKiPsiT

New member
מצטרפת להמלצות הלא חמות...

הרמה שם באמת על הפנים...והתוצאות של כמעט כל אלה שניגשו לפסיכומטרי אחרי קורס אצלהם (אנשים ממש לא טיפשים) בהתאם...

marysia

New member
קודם כל ניזכרת מאוחר

כל הקורסים כבר התחילו. לפני שבועיים הורשמה הסתיימה. יכול להיות שיתנו לך להינכס איפה שהוא אבל לא בטוח. קודם כל תתרחקי מאנקורי- שם לומדים גם תיכוניסטים וזה נורא כמו תיכון בעיות משמעת וכו' לגבי לחמן -גם מדברים הרבה לא נותנים הרבה היתי בבשיעור נסיוןנורא חצי שיעור צחוקים. אבל כנראה תלוי גם בסניף. לגבי הי קיו- סבבה יש להם מוניטין די טוב יש להם גם מבצע קורס במתנה לגבי יואל גבע- הכי טובים והכי רציניים. אני כרגע עושה שם קורס וזה אחרי עשיתי סקר מקיף לגבי כולם. טומשין - שמעתי לא יצא לי לבדוק . בכל מקרה אם יסכימו לקבל אותך אל תתפשרי על שיעור נסיון ואז תחליטי עם להישאר שם או לא. הקורסים נימשכים כ 4 חודש בעמיים שלוש בשבוע בוקר/ערב, וגם ימי שישי. בדרך כלל 5 שעות לפגישה.

למעלה