קורס נגרות?

דבוטאנט

New member
קורס נגרות?

לאחר צפייה מהצד בפורום התחלתי לחשוב על קורס נגרות. המטרה שלי היא כרגע לא להזדקק לאיקאה (שבדים עוינים) ולנסות לבד. אם זה כוננית, ארונית, שולחן וכו'. אם זה מעשי לעשות לבד ארון מטבח אז בכלל טוב... מה שקצת ראיתי זה קורס בכפר נטר (אני גר בפתח תקווה) וזה נראה בסדר אבל עדיין אין לי את כל הפרטים. יש המלצות\אופציות נוספות? (אני מנסה לגרור גם את אשתי לקורס)

אם אתה מדבר על- חי פלח

אז נשמע מבטיח , אני מכיר אותו מתחום החריטה , אבל בכל מקרה קבע איתו פגישה , עשה סיור במקום -שווה , ואז תוכל להגיע להחלטה

yulevi

New member
מומלץ

חי פלח משמועות ששמעתי ומבוגרים מרוצים .תתחיל קורס כל שהוא לקבלת הבסיס ושיטות עבודה ולהמשך אנחנו כאן. אבל אני גאה בפורום שלנו, התחלת בשאלה על בעיה בשולחן הקפה ונדבקת בחיידק

yulevi

New member
לא ידוע../images/Emo4.gif

בכל אופן שייע בצפון ,מאחר ורובנו מאזור המרכז שמענו יותר על חי פלח,ובודאי יש עוד שלנו לא ידוע עליהם

arsar

New member
לא שאני ממליץ על קורס נגרות זה או אחר, אבל...

הקורס של שייע גור נערך גם באיזור המרכז! להלן הקישור: http://www.woodcraft.co.il/contactus.aspx מקוה שכולם יהיו מאושרים (גם שייע שקם לו סניגור בלתי צפוי...)

yulevi

New member
אינני בטוח

שיש לו קורס נגרות במרכז,ידוע לי שהקורס לנגרות מתקיים בקריות,בצמוד לעסק שלו,

yulevi

New member
זה השותף

שגר בכפר סבא,ומבדיקה שעשיתי איתו בזמנו הוא עוסק יותר בגילוף

דבוטאנט

New member
מזל טוב

יום שני אני מתחיל את הקורס - האשה מעדיפה להשאר בבית עם התינוק בינתיים...

yulevi

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo146.gif

אשמח אם תוסיף קצת פרטים ,לטובת הכלל. בקשר לאשתך נאמץ אותה בקבוצת הנשים היוצרות- עוזרות- לבעלים בשגעון ,ובטח עכשיו תמצא זמן למפגש ההכרות שלנו

דבוטאנט

New member
טוב כרגע אין לי כלום

מצאתי הכל פה . חי התקשר והסביר במילים די מה שכתוב באתר. מתברר שיש משהו כמו 4 קורסים שרצים במקביל בערב וביום. פעם בשבוע 3 שעות 12 מפגשים ותוך כדי בונים שידה שדרכה הוא מדגים את כל הבסיס שצריך. נעדכן תוך כדי.

zvika f

New member
השתגעת??../images/Emo9.gif

אין לכם כבר נושאים לוכוח/ מריבה/כעסים מלבד נושאי נגרות???????...(אתה ואשתך כמובן)

דבוטאנט

New member
חשבתי שזה יוריד ויכוח אחד...

כבר עכשיו היא אומרת: אתה בחדר כושר, בכדורגל עם חברים, כל היום עם שטויות של קפה... אם אני אקח אותה אתי לקורס נגרות היא לא תתלונן שאני עוד ערב מחוץ לבית (אולי). זה היה רעיון שלה לבוא כי זה לה נראה לה מענין - כל ההתעסקות שהיתה לי עם השולחן קפה מצאה חן בעיניה.

daliashenhav

New member
האישה ונגרות

מעשה שהיה כך היה. בקנדה רשמתי את אישתי לסמינר נגרות לנשים. חזרה האישה בסופו של יום משולהבת כולה ופסקה את פסוקה : אנחנו (!!!???) צריכים שולחן ראוטר. ואכן קנתה לי ליום ההולדת שולחן ראוטר תוצרת לי וואלי ! הסמינר היה כדאי !!!

yulevi

New member
והסוד

ששולחן הראוטר כל כך יקר לליבך שעדיין לא הרכבת אותו

yulevi

New member
סליחה לא ידעתי

בודאי זה בעקבות החשק שקיבלת ביום שישי מחברים

yulevi

New member
סכסכן../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אתה לא יודע איזה תוצאות נהדרות יש לויכוחים האלה,הויכוח הזה דוחף אותי לבנות ריהוט חדש לסלון,אני אבנה אישתי תצבע, דבוטאנס,אני ממליץ מניסיון על סידור שעובד טוב, אחד מכם ילמד נגרות והשני צביעה,לפחות בנושא הזה יש שלום בית אצל 2 משפחות בפורום ,אצל MILCH והמרים שלו ,ואצלי והמרים שלי
עכשיו היא רוצה ללמוד לחרוט

למעלה