קורס נדל"ן חינם!!!

giliobaby

New member
קורס נדל"ן חינם!!!

זוג החברים ש"פיצח את השיטה" חושף: "ככה אנחנו מרוויחים 150,000 ₪ תוך 3 חודשים, ללא סיכון ובלי הון עצמי." (ואיך כל אחד יכול)

לחץ עכשיו בכדי לגלות את השיטה >> http://9nl.it/sfu3

80,000-150,000 בכמה חודשים? ללא סיכון? תביאו שניים

וברצינות!,
אני משאיר את ההודעה של שני החברים רק כדי להתריע שוב,
הכנסה גבוהה "ללא סיכון" זהו שקר!
אני מוכן לאתגר את שני החברים:
לתת להם 500,000 שקלים ולקבל מהם בעוד שנה (לא מספר חודשים, שנה)
לא 80,000 - 100,000 שקלים אלא "רק" 50,000 שקלים.
אבל עם ערבות בנקאית לזה שהם יביאו לי 50,000 שקלים.
&nbsp
יישמר הקונה והמשקיע.
&nbsp

מס רכישה, מימון, עו״ד, תיווך, שיפוצים- הפסד לטווח הקצר וודאי

פשוט בדיחה, כשאתה רוכש דירה להשקעה היום, עם כל ההוצאות מסביב ובין היתר רק מס רכישה 8 אחוז, דמי תיווך בחלק גדול מהעסקאות של 2% + מע״מ, שכ״ט עו״ד 0.5% + מע״מ, תקופת המתנה של כחצי שנה עד לקבלת הדירה, עלות שיפוץ, רק לאחר שלוש שנים לפחות, דמי השכירות רק מחזירים אותך למחיר השוק של הדירה. (בהנחה של יציבות במחירים בתקופה הזאת)
&nbsp
תמכור את הדירה אחרי 3 חודשים אתה תפסיד את התחתונים. במקרה הטוב אם באמת רכשת את הדירה מתחת למחיר השוק, בכמה זה יכול להיות נמוך יותר? במקרה הטוב 10% פחות, כאשר ההוצאות שלך מסביב לרכישה היו כאמור גבוהות יותר.

giliobaby

New member
בחזרה אליך רימון חייט!

היי רימון,
בדרך כלל אני בנאדם שופט ישר ומאוד חשדן אבל במקרה הזה בדקתי את שני החברה ויש להם גם תוצאות וקבלות למעשים שלהם .
במקום לרשום תגובה מזלזלת ושוללת עוד לפני שבדקת במה מדובר כנס ללינק יש שם סידרת של 4 סירטונים ולאחר מכן עוד שני וובינרים חיים בחינם אתה לא יכול להפסיד כלום תנסה, תקשיב, תפתח את הראש אולי תראה ת זה בצורה קצת שונה ממה שאתה מציג בתגובה שלך.
בכל מקרה שיהיה לך המשך שבוע טוב ובהצלחה בכל דרך שתבחר בה.
הינה הלינק שוב למקרה ותשנה את דעתך:)
לחץ עכשיו בכדי לגלות את השיטה >> http://9nl.it/sfu3

אין אפילו בדיקה אחת שעשית לגבי העתיד

כל הבדיקות שאולי עשית הם לגבי העבר.
בעתיד יכול להיות שהם יצליחו ויכול להיות שלא.
לכן לומר "ללא סיכון" זהו שקר.
&nbsp
אבל בעצם, למה להתווכח. אם הם כל כך בטוחים בעצמם
או שאתה בטוח בהם, מדוע אינך רוצה את כספי?
אני מבקש רווח קטן בהרבה מההבטחת הרווח המינימלית שלהם
"ללא סיכון".
&nbsp

אפשר להצטרף לאתגר שלך

גם אני שם 500K באותם תנאים.

giliobaby

New member
בינתיים הם עושים את הכסף שלהם חבר'ה !!!

במקום בכתוב עד כמה זה לא הפשרי ולא הגיוני תרשמו לקורס החינמי אולי הם יתנו לכם כלים חדשים אתם לא מכירים בעולם הנדל"ן.
וכמובן שאני לא מזלזל באף אחד מכם אבל אל תשפטו ואל תשללו עוד לפני ששמעתם וראיתם !!!
ובכל זאת אני מציע לכל מי שרואה או שראה את ההתכתבויות פה תרשמו זה בחינם אתם לא תפסידו שום דבר רק תרוויחו עוד ידע בתחום שאתם עוסקים או מתכוונים לעסוק.
שיהיה שבוע טוב לכולכם ובהצלחה לכולם ...!:)
&nbsp
לחץ פה לקורס החינמי >> http://9nl.it/sfu3
&nbsp

ברגע שהם יפסיקו עם ה"ללא סיכון", יש על מה לדבר.

דרך אגב, הם מעידים על כ- 30 "אקזיטים" בשנה עם רווח
של 80,000-100,000 כלומר 90,000 (ממוצע רווח לעסקה)* 30
= 2.7 מיליון בשנה רווח נקי ועדיין פוחדים לסכן 50,000 באתגר
שהוצע להם ?
&nbsp

תגובה לרימון חייט

היי רימון,
אני לא יודע בן כמה אתה אבל נשמע שיש לך ים ניסיון בחיים ועם זאת הגישה שלך קצת שלילית ואם יש משהו אחד שלמדתי בחיים זה שצריך להסתכל על דברים בצורה חיובית ושאם אתה רוצה משהו מספיק ומוכן להשקיע וללמוד אתה תצליח! רוב האנשים כאן כנראה לא במעמדך ואין להם כסף להשקעה ולכן אני באופן אישי מברך את שני החברה שהשקיעו והוציאו סדרת סירטונים חינמית (גם אם הם עושים זאת בסופו של דבר לרווח אישי, לכולנו יש אינטרס לא??) ולו רק בגלל שאם 1 מתוך עשרה אנשים ירוויח משהו קטן מהסירטונים האלו אז מעולה.
ברור לי שכל דבר בחיים כרוך בסיכונים אבל אפשר למזער את הסיכון על ידי ידע!!!
וזה דבר שניתן לרכישה :)
ולגבי ההצעה שלך, למה שלא תנסה לאתגר אותם באמת? תשלח אליהם אימייל או משהו יש לי הרגשה שאתה תופתע.

בהצלחה

עדכן אותנו.

אני בן 47. אם הגישה שלי הייתה "שלילית" לא הייתי עוזב קביעות

בבנק כדי לפתוח עסק עצמאי. לא הייתי משקיע בנדל"ן
כשכולם אמרו לי "השתגעת, מי ירצה לגור בקומה 4 ללא מעלית רחוק מתל אביב
(קרית אונו) או סמוך לג'סי כהן בחולון.
אם הייתי שלילי גם לא הייתי מצטרף למיזמים עסקיים אחרים כאלו ואחרים.
אם לך זה ברור ש"כל דבר בחיים כרוך בסיכונים" מדוע אתה מוכן ששני החברים
הפוטוגניים ינסו למכור שיטה "ללא סיכון" לאנשים שלהם זה לא ברור והם עלולים
למצוא עצמם מרומים. האם לומר "ללא סיכון" זה אינו שקר לדעתך?
לגבי המייל של שני החברים. שים לב שבדף הנחיתה שלהם אין אפילו את שמם
לא כל שכן, פרטי התקשרות אתם. איני הולך לרדוף אחרי המייל שלהם
ולדעתי הם גם ראו את הודעתי ודי לחכימא ברמיזא.
&nbsp
&nbsp

מקדמי המכירות עובדים ב"פול טיים ג'וב"...כאילו מתעניינים

מסע פרסום מתוזמן בכל רחבי הרשת, כולל קלדנים שמגיבים מייד , לא להשאיר ספקות...כדאי להשקיע דרכם...הם ממציאי הגלגל.

לא מדוייק, בנתיים, מה שהם (אתה) עושים זה טרולינג באינטרנט...

חשבון המשתמש "giliobaby" נפתח במרץ 2017 ופרסם שתי הודעות בלבד בפורום נדל"ן של תפוז ושם משתמש זהה נפתח באתר kipa.co.il ופרסם את אותן הודעות.
&nbsp
אם זו הרמה, איזה סוד נדל"ן בדיוק פיצחת? שיש אנשים טיפשים עוד יותר ושחלקם יהיו מוכנים לשלם?
אם אתה רוצה לצאת גבר, תודה ששיווק באינטרנט זה לא המומחיות שלך אבל נדל"ן כן, ושאתה מוכן לקחת את האתגר של רימון חייט.

elvinnox

New member
אם אתה יכול בכזאת קלות לעשות 100K

תלווה מהבנק כסף ותעשה מיליונים, בשביל מה אתה צריך לפרסם את זה שאנשים יקחו לך את ביצת הזהב?
&nbsp
אה, בעצם אתה חרטטן ואתה רק מרוויח מהקורס, מזכיר לי את כל אותם לייצנים שמעבירים קורס במט"ח ועוד שאר שטויות.
&nbsp
&nbsp

ליבגני גליקמן ואלעד ביננפלד, המתווכים מחולון - התייחסות.

אני ב..א..מ..ת רוצה לפרגן לכם על היוזמה הברוכה לחפש פתרונות עסקיים מקומיים ולהרויח, אולי, מהמכללה להשקעות בנדל"נ [רק 10 מפגשים - עפ"י הפרסום]

התחלתם כילדים ברחובות...בבגרותכם, פתחתם משרד תיווך בחולון, הקמתם חברה בשם : זמן לנדל"ן ישראל 2011 בע"מ ומאז אתם באקזיט מתמשך [להגדרתכם] http://www.corporation.co.il/זמן-לנדל"ן-ישראל-2011-בע"מ-514564467

קראתי את הפרסומים שלכם, אתם טוענים לביצוע של מעל 194 עסקאות [אקזיט] של רכישה ומכירת דירות לאחר שיפוץ ברווחים "יפים" כהגדרתכם - ברווח שנע בממוצע בין 80,000 ש"ח ל-150,000 ש"ח, בתקופה נתונה של 6 שנים.

בואו נבחן יחד את הפערים בין ההגזמות למציאות.
משנת 2011 עד תחילת ינואר 2017 מדובר על : 32,3 עסקאות רכישה ומכירה כל שנה קלנדרית, כלומר כ- 3 עסקאות בחודש ממוצע [לתקופה של 6 שנים]
בהנחה שהרווח הממוצע שלכם לעסקה הוא רק 100,000 ש"ח , הרי הרווחים שלכם לפני מיסים הם כ- 19,000,000 מיליון ש"ח, אם נוסיף עוד כ-1,000,000 ש"ח על רווחים מעל 100,000 ש"ח , נגיע לכך שהרווחים [לפני מס ] הם 20,000,000 מיליון ש"ח, [ב-6 שנים] מה אפשר לומר...אתם אנשים עשירים.
נמשיך...רכשתם כ- 194 דירות במחיר ממוצע של נניח רק 700,000 אלף ש"ח , כלומר סה"כ בתקופה של 6 שנים רכשתם דירות בסכומים של כ- 135,000,000 ש"ח, ומכרתם לאחר מספר חודשים במחיר של כ- 155,000,000 מיליון ש"ח...מה לומר...אתם ממש אימפריה ששמה בכיס לא מעט חברות בניה גדולות.

שיפוץ הדירות - אין לי מושג כמה שילמתם , אבל שיפוץ ממוצע של דירה יכול להגיע ל - 100,000 ש"ח [פחות או יותר] ולא ברור מהדיווח שלכם מהיכן שולמו השיפוצים [ או...שאתם שיפצתם בעצמכם כדי לחסוך]

עומס הרכישה/שיפוץ/מכירה כאמור כ- 3 דירות בחודש , הופך אתכם ממש לחברת בניה לא קטנה, ועבודה עם מס' משפצי דירות, חוזי עבודה, פיקוח, תיקונים...מטלות לא פשוטות ל- 2 היזמים/מתווכים. [מה הידע שלכם בהליכי תכנון , בניה, שיפוצים, מפרט...ועוד].

שאלת מיליון הדולר...איזה בנק היה מוכן לתת לכם הלוואות בהיקף שכזה, ומהיכן שולמו הרכישות והשיפוץ לפני הליך המכירה.

למה להקים מכללה אחרי הצלחה שכזו ?
למרות האקזיט העצום שלכם מרכישות, שיפוץ, מכירה, פתחתם מכללה שבה אתם מעבירים ידע ? וכמובן מקבלים כסף מאלה שהשתכנעו והצטרפו ללימודים, מדוע אנשים עמידים כמוכם זקוקים לריצה אחרי הרצאות, תיאום כיתות לימוד...ועוד.

ולכן...לצערי אני מתקשה להאמין לסיפורי הבדים ...אנא חיזרו לפרופורציה.

התייחסות לעניין

את שני החברה הצעירים הללו אני מכיר (לא אישית) מב"ש.
הם ממוקמים בתוך ה- WE WORK בבניין גב ים 2 בפארק ההייטק בב"ש (ולא בחולון כפי הכתוב).

הם בעיק רמתבססים על קורסי נדל"ן שהם מעבירים (לא יודע מה התכנים) וזו הפלטפורמה שלהם לגיוס משקיעים.

ההנחנה שלי היא שהמספר 194 עסקאות, זהו מספר לצרכי שיווק.

ממקורות שלי (מתווכים עמם אני עובד) בשטח אני יודע שהם עשו עסקאות, אחד המתווכים אמר לי שעשה עמם כמה עשרות של עסקאות. אך לא את כל העסקאות הם רכשו, אלא משקיעים שלהם.

אני מאמין שעיקר פרנסתם הינה מהקורסים והליווים שהם עושים לאיתור השקעות עבור המשקיעים שלהם.

כעת לעניין האתגר, זה דווקא מעניין יהיה לראות את החברה הללו המשקיעים רבות בפרסום ממומן בפייסבוק, נענים לאתגר (בינינו אנחנו יודעים שלא).

6 השנים האחרונות אופיינו בעליות שהיה קל לזרוק כל נכס להמתין כמה חודשים ולמכור ברווח, כך שלא הייתי מגדיר אף אחד כאשף השקעות עם "סוד".

בואו נמתין ונראה אם תהיה הענות לאתגר של חיים רימון (מאמין שלא).

משקיע בב"ש

למשקיע בב"ש - התייחסות.

סיפור חייהם של ה"צמד חמד" פרוס ברחבי הרשת , הם השקיעו לא מעט בפרסומם העצמי [גם כאן בתפוז] הם טוענים ש...הגלגל [ההשקעות בנדל"ן] הוא בכלל המצאה שלהם...[רשום על שמם ברשם הפטנטים]

יבגני גליקמן במקורו מנהל מכירות פרסום בעיתון הארץ שפרש.
אלעד ביננפלד הוא מדריך קרב מגע. [גם כיום]
שניהם חברים שגדלו באחת משכונות רחובות, ו...יחד המציאו את הגלגל.
מהכתבה ב"גלובס", ציטוט - "ב-2013 לקחנו משרד. כיום יש לנו 2 סניפים, האחד בחולון והשני בבאר שבע. ועם הזמן הגדלנו את נפח העסקאות שלנו".

עסקאות רכש ומכר שהם מביאים ברשת כבסיס לרווחים שלהם - http://www.bmagshimim.co.il/real-estate-success/

גם אני מחפש שותפים משקיעים תשואה מעל 10% מצורף סרטונים

אני מחפש משקיעים שותפים להשקעות נדל"ן באנגליה.
התשואות הן עד 20%
יש חברת ניהול המנהלת למשקיע את הנכס, ככה שלא צריך לטוס לחו"ל.
לי עצמי יש ניסיון רב בתחום, החל משנת 2005.
הנה נכסים לדוגמא מהאתר שלי –
http://bencasperinvestments.co.uk/he/נכסים-לדוגמא-2/
ערוץ יוטיוב – קליפים

youtube videos:
דירות סטודנטים בסיכון נמוך עם חברת ניהול (פופולרי במיוחד)
https://youtu.be/H2JY5FRHelg

עוד סרטונים-
https://youtu.be/L5dtfVU8GSg
https://youtu.be/kSQ2Vs-fNSQ

למעלה