קורס סוכני נסיעות, שאלה

קורס סוכני נסיעות, שאלה

יש כאן אולי סוכן נסיעות שיודע? או מישהו שלמד את זה? הייתי רוצה לדעת כמה דברים על הקורס הזה, אני יודעת שאלו לימודי תעודה ולא אכפת לי שזה לא תואר. השאלה אם באמת יש מה לעשות עם זה? יתרונות, חסרונות, הטבות למיניהן? שכר? ועוד דברים חשובים. זה מאוד מעניין אותי אבל הייתי רוצה לדעת לפני שאני נרשמת אם שווה לי להוציא את הכסף על זה או שזה סתם...

m i k i 7 3

New member
הי ציפור שיר

אני בעברי הרחוק למדתי סוכני נסיעות ואיני עוסקת בזה. הבעיה בענף היא ש 1)זה ענף עונתי כך שפעמים רבות מצמצמים כוח אדם בתקופת החורף... 2)השכר ממש נמוך. בעבר היו הרבה צ'ופרים לסוכנים אבל לפי מה שידוע לי היום זה כבר לא כך וחוץ מזה אין תחליף למשכורת שממנה ניתן לחיות. מקוה שעזרתי.

הי ציפור שיר1

הי, אם את מתעניינת בעולם התיירות ומעניין אותך נתינת שרות לאנשים בתחום, יש אפשרות להתקבל לחברות שונות כמו השטיח המעופף, אשת ,הדקה ה-90 ועוד... ולהתנסות. בחברות האלה מגוון התפקידים גדול- החל ממכירה טלפונית, שיווק, תפעול וכו.. לדעתי, אין חכם כבעל ניסיון. לא כל מה שחשוב לך חשוב לאחרים ולהפך. תמיד תוכלי בהמשך ללמוד בקורס מסודר. כמובן שאנשים עם ניסיון יכולים בהמשך הדרך לפתוח משרד משלהם או להיכנס כשותפים וכאן הפוטנציאל הכלכלי גבוה יותר. בברכה אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

למעלה