קורס פלירינג..?

קורס פלירינג..?

לילה טוב, אחרי שסיימתי לפני כמה חודשים קורס בבר מאסטר בו לא מקדישים יותר מידיי זמן ללימוד פלירינג מגיעה השאלה הבאה.. האם יש איזשהו בית ספר לברמנים, שמציע קורס פלירינג (בתשלום, כמובן) מבלי קשר לקורס ברמנים עצמו? ז"א, קורס פלירינג בלבד, בתשלום. ? תודה מראש! נעמה.

maxfain

New member
נעמה..

עברתי את אותו הסיפור, אבל לדעתי, אין טעם להשקיע עוד כסף. בסך הכל את התרגילים יש לך בחוברת, ובערך את יודעת מה זה מה, אז פשוט תתרגלי לבד. בבתי ספר אחרים פשוט משקיעים יותר זמן בתרגול, וזה הרבה יותר אינטנסיבי. את יכולה בכיף לבד.

תודה..

אבל, משום מה זה לא מספיק לי.. אני רוצה ללמוד עוד, וכמה שאני לא ממציאה לעצמי ועד כמה שאני טובה בזה, אני עדיין רוצה ללמוד עוד שיטות.. אתה בטח מבין.. בכל מקרה, אם מישהו יודע על קורס כזה, אני אשמח לשמוע.

maxfain

New member
בכל בית ספר את יכולה..

אבל קחי בחשבון שזה יקר. את בטוחה שבדקת את כל שאר האופציות העומדות בפנייך? (סרטוני הסברה, תרגולים עם פלייריסטים, תרגולים לבד..) ?

maxfain

New member
תריצי חיפוש באי מיול

חוץ מזה, יש אתרים שמוכרים קלטות מקצועיות של פלייריסטים מקצועיים.. אבל האתרים לא מהארץ.. כך שיעלה לך קצת יותר המשלוח. אבל עדיין זה יותר זול מקורס פליירינג. באתר הזה לדוגמא, תוכלי למצוא את הקלטות ועוד המון דברים שקשורים לאביזרי בר, קוקטיילים וכו'. יש עוד המון כאלו ברשת. צרי איתם קשר לגבי עלות המשלוח לישראל.

למעלה