קורס פקידי סעד

קורס פקידי סעד

אשמח לקבל אינפורמציה או הפנייה לקורס, אני מעונינית ללמוד ולא יודעת מנין להתחיל. תודה, ובברכת חג שמח.

nightingale

New member
חוק נוער או סדרי דין?

בכל מקרה, ההפניה היא דרך המחלקות לשירותים חברתיים. אם את עובדת באחת כזו ואת מעוניינת לצאת לקורס, תגידי לראש הצוות שלך או למנהל המחלקה שאת מעוניינת לצאת לקורס ואם יש להם צורך בכך והם סבורים שאת מתאימה, אני מאמינה שהם יוכלו לעזור לך. בכל מקרה, אני פק"ס לחוק הנוער ואם תרצי מידע לגבי תפקיד זה, אשמח לעזור.

xtrapapa

New member
מדוע תירצי דווקא בתחום זה ?

פקידות סעד לסידרי דין אמורות לכתוב תסקיר לבתי משפט ולפסוק בין שני הורים שבחרו לריב זה עם זה על חשבון הילדים. נכון להיום יש מספר גדול מאוד של פקידות סעד כאלו שממש לא עושות את מלאכתן נאמנה, וזאת בלשון המעטה. אחת הסיבות לעבודתן הלקויה היא רצון להימנע מפתרון בעיות ורצון לייצר עוד עבודה בכדיי להציג עומס פיקטיבי ובכך לחפות על עודף מנהלים ועודף כוח אדם. בנוסף חלקן פשוט לא חכמות במיוחד. משרד האוצר פועל בימים אלו להפריט שירות זה מאחר ובלאו הכי יש טענות רבות מהורים שאינם מרוצים ממנו ומשלמים הון לשירות פרטי, תוך שהם נאלצים לשלם הון נוסף לעורכי דין בכדיי להתגונן מהסכנה הנשקפת לקשר שלהם עם ילדיהם על ידי פקידות הסעד עצמן. לכן לא ברור לי מדוע עובדת סוציאלית צעירה ומלאת מרץ תירצה להיכנס ל"מיטה חולה". על פקידות הסעד לחוק נוער אין לי דיעה, אני לא מכיר אותן.

ixmix

New member
../images/Emo6.gif כרגיל - לא שווה תגובה.

כרגיל - הודעה שכולה טינה, שנאה וארס. מצד אחד - למה השירות לא טוב; מצד שני - למה לך להיכנס ולנסות לשנות...
. ולא שווה תגובה ענינית. כרגיל. את השנאה שלך והארס שמופנה לעובדים סוציאליים אנא פרסם במקומות אחרים - לא בבית שלנו.

xtrapapa

New member
איקסדריקס = אם אינך יודע - שתוק !!!

גם אני חשבתי פעם שזה לא יכול, תקלה נקודתית, בטח משקרים לי, ככל שבדקתי יותר גיליתי תפקוד לקוי יותר, התעמרות ללא צורך במקבלי השירות, וכן איקסדריקס, יצירת ושימור בעיות בכדיי לייצר עבודה והצדקה קיומית לפקידות סעד. אופס, למען הדיוק דיברתי היום עם אבא שדווקא מבקש שפקידת הסעד תישאר בתמונה ותסדיר לו שינויים כאלו ואחרים, אתה רוצה לדעת את כל הסיפור ? מסופקני....

ixmix

New member
לא חכמות, שקרניות, עצלניות...

את השטנה שלך לגבי עובדות סוציאליות פזר במקומות אחרים, לא בפורום עובדים סוציאליים. אתה לא שווה תגובה עניינית, כי ההודעות שלך מכילות רק דברי בלע.

xtrapapa

New member
מיקסי-אתה תוקף דברים שאתה ממציא

מיקסי הלוחם בדרכים - דבר אחד יסכימו איתי כולם בפורום זה מלבדך - עבודה סוציאלית זה לא מלחמה, זה לא הכל או לא כלום. לא ברור לי כיצד אדם הטוען שיעודו עזרה לזולת אינו מסוגל להבין דברים ברורים ומדויקים ובמקום זאת משייך לאחרים טענות שהם מעולם לא טענו ורק בכדיי שיוכל לתקוף אותם. אני לא אמרתי את מה שמיקסי הלוחם בדרכים טוען שאמרתי.

ixmix

New member
ואני מצטט. אותך - שקרן:

אתה טענת לגבי פקידות הסעד שהן מבצעות "יצירת ושימור בעיות בכדיי לייצר עבודה והצדקה קיומית לפקידות סעד.". אני רק מבהיר - באת לפורום עובדים סוציאליים, והעלית את הטענה שפקידות סעד ממציאות בעיות, יוצרות בעיות או מעודדות בעיות בקרב הפונים, על מנת שתהיה להן עבודה, כי ללא מניפולציות שכאלה - יש אבטלה סמויה. (עד כאן לענין - שקרניות, שטענת). טרחת להוסיף ש"בנוסף חלקן פשוט לא חכמות במיוחד." (עד כאן לענין - לא חכמות, שטענת). באמת לא אמרת שהן עצלניות - ההיפך - טענת שכדי להימנע מעבודה אמיתית הן ממציאות בעיות. סוג מיוחד של חריצות. אתה משקר כשאתה אומר שלא טענת טענות אלה, וכרגיל - אתה מלא שנאה וטינה. ולא שווה תגובה.

xtrapapa

New member
מיקסי - אגלה לך סוד.....

לא כל העובדות הסוציאליות הן פקידות סעד...... יש הבדל בין אבטלה סמויה להצדקה קיומית, כי כל פקידות הסעד הן עובדות סוציאליות, ובכלל לא חסר עבודה מועילה למי שרוצה בכך. לדוגמא: פקידת סעד מחוזית יכולה לרדת ממרום הודה ובמקום לנהל וועדות רבות משתתפים לפגוש את ההורים, לבצע ביקור בית ולכתוב תסקירים בעצמה - זה פחות עבודה ויותר מועיל. אני השתמשתי במילה חלקן והתכוונתי לכך - יש הבדל בין חלק לכולן - כדאי שתבדוק שוב במילון וגם תבדוק את ההקשר שבו נכתבו הדברים. ועיצה אישית: לדעתי בהיי-טק תוכל להביא יותר תועלת מאשר בעבודה סוציאלית.

xtrapapa

New member
ראה למעלה: האם המסכנה מירושליים.

ראה שרשור למעלה: אם גרושה בת 24, 4 ילדים, אב שיכור זרוק ברחוב, דלקת פרקים... ============================================================= בקור בית + הסתכלות במסמכים שכבר נמצאים + כתיבת דו"ח - מקסימום שעתיים עבודה וזה כולל נסיעות באוטובוס והפעם זה לא פקידת סעד ומדובר במחלקה שלמה של שכונה בירושליים..... אנה איקסי, בחור חכם ומוכשר כמוך, העשר אותנו והסבר כיצד קרה הדבר ? וזה לא קשור אליי בכלל. גם אחרים יכולים לענות לשאלה....

nuweis

New member
קורס פקידי סעד לחוק נוער

הקורס נערך רק בבית הספר המרכזי לעובדים סוציאלים בדימול. מהשאלה שלך לא ברור אם את עובדת במחלקת רווחה. מידע זה חשוב כי רק עובד במחלקה או במשרד הרווחה יכול לעבוד כפקיד סעד. לא מקבלים לקורס מי שלא עובד בפועל. כמו כן לא ברור לי מה הרקע שלך. מניסיון רב- כדי להיות בעל ניסיון בעבודה לפני העיסוק בתחום חוק הנוער. ביחס ללהיבט נוסף- חשוב לזכור- עבודה בחוק נוער היא עבודה קשה, נוראית, לא מתגמלת וכפוית טובה. היתרון היחיד בה הוא שתמיד יש עבודה. בנוסף, פקידי סעד מתקדמים יפה במערכת אבל פה עולה השאלה של היצה והתרנגולת. מה מוביל למה הכישוירם או ההתנסות. שכן עבודת פקיד סעד היא עבודה ברא עעעעעעעעעעעעעענננננננננננננננננקקק המון אחריות ולהיות הרבה לבד בצמתים קשים כנגד כל העולים. וכמובן מחייבת גמישות ושיתוף פעולה מתמיד עם כולם. בהצלחה :) מאחת שעברה את כל הדרך:)

למעלה