קורס צופים גבעתיים

קורס צופים גבעתיים

טוב בכמה מילים הקורס הכי טוב בארץ... ואני אוהב את מכבאי אש גבעתיים ואני רוצה להתנדב בכיבוי גבעתיים כי זה התחנה הכי טובה בארץ... למי שרוצה לדעת יש שם את הכבאי הכי תותחים בארץ והם אנישים טובים יאללה קורס צופיםם גבעתיים

פתח עין, תווכח שיש טובים יותר...!

אחי, איך קבעת ששרותי כבאות גבעתיים הם הטובים בארץ? ביקרת פעם בשרותי כבאות ירושלים? ת"א? חדרה? הם התחנות המובילות כרגע... הם בורכו בציוד הכי משוכלל, רכבי הכיבוי, ובעובדים הכי מצטיינים..! אתה מוזמן לבוא לבקר ראית את הדרך שהם מעבירים את הקורסים? חבל"ז... ממש כמו גדנ"ע! כיף לא נורמאלי... ביינתים, לגבעתיים יש שרותי כבאות טובים, אם זה בשבילך הכי טוב בארץ אז....לבריאות!

fireman

New member
אהלן פייר פייטר ג´וניור

כל הכבאים הם משפחה אחת גדולה.... עם הזמן אתה תבין את זה (או שכבר הבנת) אנחנו לא עושים תחרויות בין תחנות מי עובד יותר טוב ומי עובד פחות טוב, כולנו עושים את אותה עבודה וממלאים את אותה מטרה...להציל חיים ורכוש. ציינת רק 3/4 שרותי כבאות שאתה חושב שהם טובים, מה שמראה שלא ביקרת בהרבה תחנות בארץ וחבל מה גם שהציוד לא משקף את עבודתם של הכבאים...אני מכיר ויודע על תחנות עם כבאית צבאי של "מאק" מלפני 20 שנה שעושים עבודה מקצועית הראויה לכל הערכה וכבוד אפשרי.... יום טוב

FIREMEN, שים לב!

שלום למנהל! אתה צודק, אין שום תחרויות בין כולם אלה שיתוף פעולה... זה מה שניסית להגיד, נכון? גם אני... כנראה שלא הבנת אותי כ"כ... לא ניסיתי להשוות אלא להגיד לו לבחור שטען שגבעתיים הם המובילים, שיש עוד תחנות טובות..! אם כן, לדעתי היית צריך להפנות לו את ההודעה שכתבת לי! ו..., נוחכתי לדעת שיש תחנות בארץ מצויינות, ולא רק, ראיתי שהם גם יותר טובות ממספר תחנות כיבוי בעולם! כך שאני לא שולל שום תחנה בארץ! ההפך מנסה להראות שכולם טובות, ולא רק גבעתיים! יום טוב גם לך!

נועה פת

New member
fire fighter junior!!

מה קורה איתך? מלא זמן כבר לא דיברנו! אני יכולה לחשוף את זהותך האמיתית? כי אני רואה שאתה לא מנדב יותר מדי פרטים על עצמך...

למעלה