לא מזמן סיימתי שם "מאפי שמרים ובולנז'רי" ...
... הקורס הוא של 10 פגישות בשני ערבים (או ערב חמישי ושישי) צמודים.
לפניו עשיתי שם את "אפיית לחם למתקדמים". קורס של 3 פגישות שלבקשתנו הוארך לפגישה רביעית (בתשלום).
שני הקורסים הועברו ע'י השף איתן בן סעדון רוטמן. לגבי חוות דעת עליו - חלק ממשתתפי קורס הלחם (ואני ביניהם) הודענו שנשמח להשתתף בקורס הבולאנז'רי ובתנאי שאיתן יהיה המדריך. רק מלים טובות עליו - הן כאדם, הן כמורה, הן כשף.
יחד עם זאת, את הפגישה הראשונה בקורס הלחמים העבירה השף מרים הרשקו - ובסוף הפגישה עמדנו בתור ללחוץ את ידה ולאמר לה שהיה תענוג ללמוד ממנה. מקווה שניתן להסיק מכאן שכלל המורים שלהם ברמה הזו.
שני הקורסים היו מעולים, 4 שעות (5-9 בערב) לחוצות ועמוסות שבהן אפשר ללמוד הרבה מעבר לעצם הכנת המאפים. ממליץ מאד.