קורס קונדיטוריה/חובבני יותר בדן גורמה בחיפה

Shir Sparotty

New member
קורס קונדיטוריה/חובבני יותר בדן גורמה בחיפה

מישהו מכיר? עשה? ממליץ?
אשמח לשמוע כמה שיותר... מבחינת רמה, איכות, חוויה אישית, אוכלוסייה וכו'...
 

dani666

New member
לא מזמן סיימתי שם "מאפי שמרים ובולנז'רי" ...

... הקורס הוא של 10 פגישות בשני ערבים (או ערב חמישי ושישי) צמודים.

לפניו עשיתי שם את "אפיית לחם למתקדמים". קורס של 3 פגישות שלבקשתנו הוארך לפגישה רביעית (בתשלום).

שני הקורסים הועברו ע'י השף איתן בן סעדון רוטמן. לגבי חוות דעת עליו - חלק ממשתתפי קורס הלחם (ואני ביניהם) הודענו שנשמח להשתתף בקורס הבולאנז'רי ובתנאי שאיתן יהיה המדריך. רק מלים טובות עליו - הן כאדם, הן כמורה, הן כשף.

יחד עם זאת, את הפגישה הראשונה בקורס הלחמים העבירה השף מרים הרשקו - ובסוף הפגישה עמדנו בתור ללחוץ את ידה ולאמר לה שהיה תענוג ללמוד ממנה. מקווה שניתן להסיק מכאן שכלל המורים שלהם ברמה הזו.

שני הקורסים היו מעולים, 4 שעות (5-9 בערב) לחוצות ועמוסות שבהן אפשר ללמוד הרבה מעבר לעצם הכנת המאפים. ממליץ מאד.
 
למעלה