קורס קיץ בכימיה / פיסיקה

charmed2

New member
קורס קיץ בכימיה / פיסיקה

היי, שאלה לי למבינים מביניכם.. אני אמורה להרשם בעצמי לקורס קיץ בכימיה אם לא למדתי את זה בתיכון?? או שהאוניברסיטה תשלח לי מכתב שאומר לי שאני צריכה? ואם מותר לי להוסיף:
לא מאוד רציתי להצחיל באוגוסט...

אם את מתכוונת לקורס של את"א

אז כן, אם אין לך רקע בכימיה, את צריכה לעשות את הקורס, או לפחות את המבחן שיש בסופו, ולהירשם אליו כבר עכשיו, לא לחכות שיזכירו לך כי רוב הסיכויים שזה לא יקרה.

רעם69

New member
קורס קיץ בכימיה/פיסיקה-שאלות

שלום, אני אשמח אם מישהו יסביר לי בכל אוניברסיטה מה הנוהל לגבי קורס הקיץ,מתי צריך להרשם,מתי הוא מתחיל ואם צריך להרשם לפני שיודעים אם התקבלת. תודה

קורסי קיץ

עד כמה שידוע לי, רק בתל אביב ובבאר שבע יש חובה של קורסי קיץ. בתל אביב החובה היא רק למי שאין לו רקע בכימיה או פיסיקה (או שניהם). אם רוצים ללמוד בתל אביב, יש להירשם לקורס גם לפני הודעת קבלה רשמית. מצד שני, יש תמיד את האפשרות ללמוד לבד ולגשת רק לבחינה שבסוף הקורס. בבאר שבע יש קורס קיץ שהוא חובה לכל מי שהתקבל לבאר שבע ונערך כחודש לפני תחילת הלימודים. לפני כמה שבועות כתבו כאן את התאריכים המדויקים של הקורס השנה, אז כדאי להריץ חיפוש.

dimiorr

New member
באתר של את"א כבר פרסמו פרטים

לגבי קורסי הקיץ לשנה הבאה כולל תכנים, מחירים ושעות. מבחינת טווח הזמנים אפשר להירשם לבחינות בלבד עד 10 ימים לפני הבחינה ובכימיה זה אומר סוף ספטמבר. נראה לי מאוד אפשרי ללמוד לבד את החומר הזה עם ספר כמו של פטרוצ'י או משהו דומה.

Y a n i B

New member
omg, הגיטריסט של DREAM THEATER

גם כותב ספריפ בכימיה? תותח הבנאדם!

וההרשמה?

איך נרשמים בקורס? אגב, תלמידי ביולוגיה (או פסיכו ביולוגיה) עוברים קורס דומה במסגרת הלימודים?

קורס הקיץ בכימיה מיועד גם למתקבלים

לביולוגיה. בשנה א' תלמידי ביולוגיה לומדים הרבה יותר כימיה ממה שלומדים בקורס הקיץ, וגם שני קורסים בפיסיקה.

טוב, אז כמו שכתבתי, יש שני קורסים

בפיסיקה בשנה א' של ביולוגיה שמכסים את החומר שלומדים בקורס הקיץ. ובסטיה חדה: את באה לפיאסטה הלטינית

morancho1

New member
תשובה

אני יודעת שבתל אביב אפשר להירשם עד שבועיים מתחילת הקורס.. הקורסים מתחילים בתחילת אוגוסט אז אפשר להירשם באמצע יולי, מתי שיגיעו התוצאות לא כדאי להירשם סתם.. בירושלים אין קורס קיץ למיטב הבנתי ב"ש יש איזשהו קורס קיץ אבל רק דברים של ידע כללי, ולא צריך להירשם מראש לפני שיודעים שנרשמים..

morancho1

New member
*לפני שידעים שמתקבלים

לא צריך להירשם לפי דעתי לפני שיודעים שמתקבלים. סורי כבר מאוחר:)

morancho1

New member
הקורס בתל אביב :

בגלל תגובתי המבולבלת אני מחזקת את דבריי בציטוט מתוך הקובץ על הקורסים בתל אביב: 1. ברצוננו לציין כי אנו מודעים לכך כי במועד פתיחת הלימודים בקורסים, לחלק מהמועמדים עדיין לא תהיה תשובה בנושא הקבלה או הדחייה (מועמדים בהמתנה, כולל מועמדים במסגרת העתודה האקדמית). למרות זאת, על מועמד במצב כזה לקחת בחשבון שאם יתקבל במועד מאוחר יותר, ולא עמד בבחינות של קורסי ההכנה, לא יוכל להתחיל את לימודיו. 2.ביה"ס לרפואה ע"ש סאקלר קורסי הכנה לשנת הלימודים – תשס"ז הקורסים במתמטיקה ובכימיה יתקיימו בשעות 17:00 – 20:30 באולם 14 בבניין בריטניה בפקולטה למדעי החיים הקורס בפיסיקה יתקיים בשעות 13.00-16.30 באולם שלזאק בפקולטה לרפואה 3.תאריך אחרון להרשמה לקורסים - 10 ימים לפני תחילת הקורס הראשון. תאריך אחרון להרשמה לבחינה בלבד – 10 ימים לפני מועד המבחן לבירורים נא לפנות ל-  03-6403422 ללאה 4.קורס פיזיקה מתחיל:27/7 כימיה 7/8 מתמטיקה 26/7 5. מחירים:תנאי התשלום: קורס כימיה - 900 ₪ קורס מתמטיקה - 900 ₪ קורס פיסיקה – 1100 ₪ עבור שני קורסים- כימיה ומתמטיקה – 1600 ₪ עבור שני קורסים – בשילוב עם פיסיקה – 1800 ₪ עבור שלושה קורסים – 2450 ₪ תשלום עבור השתתפות בבחינה בלבד 180 ₪ עבור כל בחינה מקווה שנקבל הודעות הרשמה מתל אביב עד ה-17 לחודש כי אחרת אנחנו בצרות...בהצלחה לכולם.

Y a n i B

New member
מורן, לגבי החומר שמלמדים בכל קורס

כזה, לכמה יח"ל את מעריכה שזה שקול?

morancho1

New member
משקלים

פיזיקה 5 יחל כימיה 3 יחל מתמטיקה יחל ואיך אני יודעת? מכיוון שמי שיש לו את היחידות הנל לא צריך לעשות את הקורס..יחד עם זאת נראה לי שירד חלק מן החומר של פיזיקה 5 מהקורס (ידיד שלי הסתכל על התכנייה ואמר שב5 לומדים עוד כמה דברים..)

יוסי n

New member
החומר בקורס הקיץ חופף לפיזיקה 5 יח'

מכר שלי, מורה לפיזיקה שמגיש תלמידים לבחינת הבגרות בהיקף 5 יח"ל, ראה את הסילבוס של קורס הקיץ באת"א, כפי שמופיע באתר, ואמר לי שזהו בדיוק אותו החומר שמלמדים במסגרות האינטרניות (בתיכון). לא קשה במיוחד. סוד ההצלחה - השקעה ורצינות לאורך כל הקורס. * ישנה שמועה, שקורסי הקיץ באת"א הם קורסי ח"ל (חייב לעבור). ז"א שהאיום שמי שנכשל בבחינה לא מתחיל את שנת הלימודים הוא איום סרק, ויותר מכך - בשיעור האחרון לפני הבחינה המרצה חושף את השאלות שתופענה בה... אם זה נכון או לא - חלק מאיתנו יידעו בעוד חודשיים וחצי. בהצלחה.

מסטולון

New member
זה רק למי שלא עשה בגרות ב..

פיזיקה כימיה ומת' 5 יח"ל נכון? או לכולם?

למעלה