קורס רענון איך הבחינה?

ronenr123456

New member
קורס רענון איך הבחינה?../images/Emo6.gif

שאלתי פה לפני מספר ימים כאן איך הבחינה בקורס רענון נהיגה קשה,קלה,ואולי מישהו כאן זוכר שאלות,או שיש לו העתק מהשאלות שנשאלו במבחן כדי שאוכל תרגל. יש פה כמה שזה משעשע אותם,אין בעיה כשאתם תלמדו נראה אם זה יהיה כל כך מצחיק,לחזור שוב על חומר של תיאוריה במקום לתרגל על רטוב במגרשי החלקה כמו בחו"ל. ולכן אשמח לקבל תשובה לעניין כי אני בטוח שיש עוד נהגים חדשים שנוהגים מצויין,והדבר הזה ממש לא מוסיף להם אשמח לסיוע!!!!!

charriere

New member
אחי אל תילחץ , אני עשיתי את המבחן השבוע

במקרה שלי , עברנו עם המרצה על השאלות שהיו במבחן עוד לפני המבחן ככה שלא הייתה כל בעיה . אל תילחץ , לפי מה שהבנתי כמעט כולם עוברים , תהיה רגוע , המבחן לא קשה , והמורים שם יכולים לעזור לך . בהצלחה

ronenr123456

New member
../images/Emo13.gifמודה על העידוד שלך אבל בכל זאת איזה שאלות?

מודה לך על העזרה והתמיכה אבל מה זאת אומרת כמעט כולם עוברים,למה יש שאלות מכשילות בבחינה? האם יש לך אולי עותק משאלות המבחן שאפשר לקבל בפקס ממך האם מספיק לעבור על החוברת הקטנה שקיבלנו לתרגול,או שצריך גם ללמוד לוח תמרורים? אודה לך אם תוכל לסייע לי בכך בהקדם בתודה מראש!!!!

אין לי עותק של השאלות , וגם לא זכור לי שאלות

על תמרורים , אבל מה שהיה לי במבחן לא אומר שגם יהיה לך . הם משנים את המבחנים מן הסתם . כשאמרתי כולם עוברים , זה בגלל שהמורה אמר 80% עוברים , אבל בפועל אני חושב שכולם עוברים , מהסיבה הפשוטה: המורה אמר לנו את התשובות לפני המבחן , ולפי מה שהבנתי זה לא הפעם הראשונה שאומרים את התשובות . כמו כן , תוכל לשאול את האנשים שלומדים איתך במהלך המבחן שאלות . אצלנו אנשים דיברו , התייעצו , לאף אחד לא ממש איכפת. זה לא בגרות , ולא מבחן באוניברסיטה . אל תהיה בלחץ , אתה תראה בסוף שסתם נילחצת ותצחק על הכל. בהצלחה

למעלה