קורס C# מתקדמים ועוד...

bhmi86

New member
קורס C# מתקדמים ועוד...

שלום,
בעקבות מעבר של הארוס שלי לסן פרנסיסקו עקב פרויקט של 4 חודשים לפחות (אולי יותר, נדע רק בהמשך) מטעם העבודה אני חושבת להצטרף אליו לחלק גדול מהתקופה.
מכיוון שרוב הזמן אהיה לבד אני מנסה למצוא לי דברים לעשות.
לעבוד לא אוכל כי אין לי אישור...
אני בת 27 מתכנתת בC# במשך שנתיים בעלת תואר ראשון במדעי המחשב.
חשבתי אולי חמצוא איזשהו קורס מתקדם בC# של חודש עד כמה חודשים.

אשמח לשמוע על מקום ממולץ באיזור סן פרנסיסקו.
ואפילו על דרך להכיר ישראלים שם כדי שארגיש פחות לבד...

תודה לעונים! :)

John the Savage

New member
ברוכה הבאה לסן פרנסיסקו

לגבי לימוד C#, אין לי בשורות טובות עבורך לצערי. החוק בארה"ב די מגביל את סוג הקורסים שניתן ללמוד בארה"ב כתייר, ללא ויזת סטודנט. ראי לדוגמה כאן:
http://www.klaw-usa.com/Students__F-1.html

The Department of Homeland Security states that a ‘course of study’ implies a

“focused program of classes, such as a full-time course load leading to a degree, or in the case of a vocational student, some type of certification. Casual, short-term classes that are not the primary purpose of the alien’s presence in the U.S., such a single English or crafts class, would not constitute a course of study. Courses with more substance that teach a potential vocation, such as flight training, would be considered part of a course of student and thus would require approval of a student status.”

כך שלפי ההגדרה הזו, את יכולה לקחת קורסי העשרה בזמן שאת תיירת, אבל קורס מקצועי כדוגמת קורס מתקדם ב-C# עלול להחשב להפרה של תנאי הויזה.

הבשורה הטובה היא שיש כאן בעיר מלא מה לעשות, וארבעה חודשים יעברו בלי שתרגישי בכלל גם בלי קורס ב-C#.

בתור אחת עם תואר ראשון במדעי המחשב, את לא באמת צריכה קורס כדי ללמוד #C למתקדמים. קני ספר באמזון והתקדמי בקצב שלך: http://bit.ly/19oZmDZ

ספר לא מחליף את הכיף שבאינטרקציה חברתית עם שאר הסטודנטים בכיתה, אך אם את מעוניינת בידע בלבד, אין כמו ספר טוב.

bhmi86

New member
זה כנראה מה שאעשה...

זה גם מה שאני עושה היום אבל אוכל לעשות זאת בצורה הרבה יותר אינטנסיבית.
פשוט לא רציתי "ליהרקב" בבית וחשבתי לשלב בין הדברים

Boston Guy

New member
רק שאלה - ולארוס שלך מוציאים ויזת עבודה?

יש מעבידים בישראל שלא יתביישו לשלוח אדם לבצע עבירת הגירה ולעבוד במשך "4 חדשים לפחות (אולי יותר)" בארה"ב כשהוא נמצא שם על סטטוס שאינו מאפשר לו לעבוד בצורה חוקית.
יש לקוות שזה לא המקרה אצל הארוס שלך.

למעלה