קורס ILET של בי"ס אמריקאי עד כמה מועיל?

Nikol977

New member
קורס ILET של בי"ס אמריקאי עד כמה מועיל?

שלום לכולם, ותודה מראש על כל התגובות. רציתי לשאול האם קורס ILET של בית ספר אמריקאי הוא מועיל וכמה הוא יכול להוסיף ולעזור? האם הוא מומלץ? האם יש קורסים מומלצים יותר? תודה רבה!!!

roz האחת

New member
אני עשיתי את הקורס

אחרי שעשיתי פעם אחת את המבחן והצאתי 3 שישיות ו 6.5 אחד הייתי צריכה שתי שביעיות. אני מציעה לנסות ללמוד לבד , לתרגל מבחנים בבית ולראות כמה אתה מקבל בכל מבחן. אולי בכל זאת לנסות לגשת לבד ואם זה לא זה אז לקחת את הקורס. אני הוצאתי 7,7.5,6.5,6 אחרי הקורס, היה מצויין וזה בהחלט שיפר. כמה אתה צריך לקבל במבחן ?

Nikol977

New member
מספיק לי לקבל 5 בכל אחד. איפה אפשר לקחת דוגמא

מספיק לי לקבל 5 בכל אחד. איפה אפשר לקחת דוגמאות? ותודה!!

roz האחת

New member
5 ה ממש לא בעיה להוציא..

אלא אם כן האנגלית שלך ברצפה.. תרשום ב GOOGLE IELTS ותראה מה נותן לך.. בנוסף יש ספרים שאפשר לקנות ממישהו.. בשביל 5 אין צורך לקחת קורס. ושוב חוזרת, תלוי ברמת האנגלית. בהצלחה.

Len5

New member
חומר לימוד ל-IELTS

יש אתר http://englishtips.org הוא ברוסית ובאנגלית. יש בו המון חומר הכנה לכל המבחנים באנגלית , גם סרטים ואאודיו-ספרים ללא תרגום, ועוד - תראה. לרוב ההורדות הם דרך rapidshare.com אם אין לך מנוי - premium - לrapidshare.com זה יותר בעייתי, אך לרכוש את המנוי משתלם ביותר - אומרת לפי הנסיון

ha hobit

New member
אני עשיתי קורס ואני ממליצה

נכון שיש הרבה חומר אבל חשוב ללמוד את השיטות לפתור את המבחן מהר, כי במחן הזה יותר מרמת האנגלית שלך חשוב עיניין הזמן. בקורס ילמדו אותך שיטות לפתור את המבחן מהר וגם יתנו לך טיפים לחלק של הכתיבה והדיבור. אני ממליצה. מה שכן התרגול שנותנים בקורס לא מספיק וכדאי להתאמן מהאתר הרוסי, אם אין לך אותו אני אחפש לך אותו, לעיתים יש בו תקלות טכניות אבל שווה לנסות. יש כמה מקומות שעושים את הקורס, אני בחרתי לעשות בקונסוליה הבריטית כי שם גם נבחנים וזה נתן לי הרגשה שהם יודעים הכי טוב מה באמת צריך למבחן. שיהיה בהצלחה

Nikol977

New member
אשמח אם תשלחי את שם של אתר ממו ניתן

לקחת חומר לתירגולץ תודה

avi0025

New member
הכוונה לאתר הזה?

http://artefact.lib.ru/languages/eng_textbooks_ielts.shtml יש עוד אתרים? היכן ניתן למצוא Audio books?

ASAF7777

New member
את בטוחה שצריך רק שתי 7?

אני הבנתי מיועצת ההגירה שלי שצריך ארבע שביעיות האם זה קשור לשנות הנסיון שיש לך? לי יש תואר שני? מעניין לדעת...

למעלה