קורס ?

kfir76

New member
קורס ?

שלום לכולם ברצוני להתחיל לעסוק בקייט ספרינג כידוע מומלץ ואף חובה לעשות קורס ברצוני לדעת היכן יש אפשרת ללמוד באזור אשדוד - ת"א ומה עלויות של למידה ואיזה כלים זה נותן לי להמשך תודה ויום טוב כפיר

ערןמנור

New member
קורס

יש מועדון שנקרא לגונה בבת ים http://www.laguna.co.il/ באשדוד אולי תמצא מדריך פרטי קורס נותן רק את הבסיס,רוב הסיכויים שלא תצא גולש אחרי הקורס.

dav04

New member
קורסססססס

אני עשיתי לפני כמה חודשים אצל בחור בשם עמרי . אני מתחום ההדרכה וחייב לציין אותו לטובה . ההדרכה היתה טובה וגם המחיר שווה לך לדבר איתו . עמרי : 052.3441831 בהצלחה

קורס קייט

שעורי קייט תוכל לקבל באשדוד אצל שי - 0545307998 נעמה - 0526424484 שניהם מומלצים בחום , אבל ההדרכה היא במסגרת פרטית. אם תרצה ללמוד במועדון מסודר (ביטוח וכו) לגונה - בת ים 036599895 בכל מקרה,מאד לא כדאי להתחיל ללא קורס.

natyh

New member
מכיר חלק מהמומלצים

ואכן מומלצים מאד . אבל כדאי לשים לב לדבר חשוב נוסף והא הציוד הנלוה . לסער קייטקלאב יש סירה מלוה וכך אתה מפיק הרבה יותר מהשיעור , במקום שהמדריך יראה אותך מהחוף הוא רץ אחריך עם הסירה , ויכול להדריך אותך בכל מצב . בקיצור אתה מקבל יותר באותו כסף ואותו זמן . נתי

natyh

New member
בחיפה

חוף הסטודנטים . ראה פירסום באתר הקייטסייט kitesite.co.il

odedlavi

New member
../images/Emo131.gifהמלצה

לקחתי קורס מאד יקר במקום ידוע בתל אביב (מתעסק בהרבה נושאים ימיים). יצאתי מהקורס פחות או יותר בלי כלום. המדריך לא העביר לי כח חומר כתוב, לא אימן עם עפיפון אימון ורץ עם החומר במהירות גבוהה מידי. פניתי לחגית עוז(מנהלת הפורום) והסתבר שהיא נמצאת בשלבי הקמת חברה בנושא. בינתיים עשיתי שני שעורים אצלם(מתוך חמישה שקניתי) המחיר סביר מאד ושני המדריכים שהדריכו אותי עד כה(אלון ושי) פשוט נפלאים. כל הנושא של קורס די בעיתי מכיוון שאין הרבה ימים עם רוח מתאימה , אז סבלנות. בכל מקרה אתה מוזמן לפנות אלי במסרים. בהצלחה

למעלה