מומחה לקנונית הסדר העולמי
Well-known member
בחור בלי אינטליגנציה רגשית לא מבין למה נשים איכותיות לא רוצות אותו.
אולי צריך לחפש את Part I של הגיגיו אלה...בחור בלי אינטליגנציה רגשית לא מבין למה נשים איכותיות לא רוצות אותו.
זה אותו דבר,כאן הוא בא מאורגן עם ניירות וקודם דיבר יותר ספונטנית.אולי צריך לחפש את Part I של הגיגיו אלה...
ראיתי רק 20 דקות,קורע מצחוק שעה ו-40- דקות?
קורע מצחוק זה 3 דקות. תסכם לי בקצרה.
1. לפני 40 שנה הוא היה בחורראיתי רק 20 דקות,
מה שמצחיק בסרטון שהוא לא מבין את זה.
הוא כן מבין שנשים נמשכות לטיפוסים מעניינים ולא משעממים
אבל לא מבין איך לרגש אישה כי הוא בעצמו טיפוס מקובע.
לא נראה לי שהוא קופץ מעל הפופיק מבחינת הדרישה שלו ליופי,לפני 40 שנה הוא היה בחור
עכשיו הוא זקן לא אטרקטיבי
וזה טוב או רע ?אומר שלעשות קעקועים גדולים על גוף של אישה זה כמו לשים מדבקות על מכונית ספורט.
רע מאוד,אתה רוצה ללכלך מכונית ספורט נוצצת עם מדבקת "העם עם הגולן","תהילים נגד טילים","שלום עכשיו"?וזה טוב או רע ?
אם תדביק על כל האוטו שלך מדבקותרע מאוד,אתה רוצה ללכלך מכונית ספורט נוצצת עם מדבקת "העם עם הגולן","תהילים נגד טילים","שלום עכשיו"?
הוא סחי כמוני בנושא - דור האיקס,גם אותי זה מגעיל.
ולגבי קעקועיםרע מאוד,אתה רוצה ללכלך מכונית ספורט נוצצת עם מדבקת "העם עם הגולן","תהילים נגד טילים","שלום עכשיו"?
הוא סחי כמוני בנושא - דור האיקס,גם אותי זה מגעיל.
נכון.ולגבי קעקועים
זה הכל עניין של חינוך וחברה
לא בזמני אבל לפני.פעם חינכו בישראל שזה רע
בזמני היה רק למלחים ופושעים הרבה קעקועים(לא מדובר על קעקוע קטן אחד מוסתר).היום זה נהיה יותר ויותר נפוץ
כמו בשאר עולם
לדעתי לא,נדיר מאוד שזה יפה - אבל שוב כמו שאמרת זה התרבות שגדלים איתה.זה בהחלט יפה, כשעושים את זה יפה
לא עיניין של מסכים עיניין של רוב - זה קריזות/אופנות...העובדה שגם אתה ואגם הוא, לבד
אז כנראה ששאר העולם לא מסכים איתכם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.