קורצ´יה ניצח את גאודיו ועלה לגמר

lastiger

New member
קורצ´יה ניצח את גאודיו ועלה לגמר

בקיצבול....ניצח 6-3 6-1 אם זה בכלל מעניין מישהו פה...

lastiger

New member
הוא אחרי פציעה....

אתה בטוח שכותבים את זה קוורטן? לא משנה... הוא אחרי פציעה באגן או כתף...משהו כזה...ממש לא בכושר, בכל מקרה אבל אגאסי יותר טוב על משטחים קשים גם שגוגה היה בכושר...אז זה לא כזה הפתעה...חבל אבל רציתי לראות את המשחק...זה פעם ראשונה שהם נפגשו נראה לי...דבר ממש נדיר בגלל ששניהם בעשיריה הראשונה...היו...גוגה מדורג עכשיו 19...נראה לי אבל שהוא יחזור לעצמו בסוף...

chany

New member
אותי זה מעניין וקורצ`יה מוביל

בגמר נגד פררו בשתי מערכות בינתיים,אני רואה את המשחק באורוספורט גרמניה מיכיוון שאני בברלין כרגע

chany

New member
ואכן קורצ`יהניצח את פררו בשלוש מערכ

וזכה בפעם השניה בתחרות קיצבול

lastiger

New member
כן ראיתי את זה גם...לא משחק משהו

היה ברמה לא משהו האמת...פררו לא שיחק משהו...די הזכיר את הגמר של הרולאן גארוס קצת...למרות ששם הוא היה הרבה יותר גרוע... שמח לראות שסוף סוף יש תגובה להודעה על גברים..כמעט לא מגיבים להודעות על משחקי גברים...ממש חבל... אישית אני חולה על קורצ´ה...אחד השחקנים הכי נחמדים והכי הוגנים...יש לו משחק יפה...פורהנד ממש טוב...תמיד רגוע, לא מתעצבן...כיף לראות:) תהני בגמרניה! סתם שאלה אבל, למה נסעת דווקא לשם??

chany

New member
גם אני בדעה שלך

בעלי עובד באיזה שהיא חברה גרמנית שיש לה ספיף בישראל ומדי פעם אני מצטרפת אליו לנסיעה,אז תמיד יצא שבחודש מאי אנחנו גם ניהיה פה ובחודש מאי יש את אליפות ברלין הפתוחה, וככה יצא לי לפני כמה שנים ליראות את שטפי גרף בגמר וגם את ראנצה סנשס ויקריו.

למעלה