13.5 קילו זה אולי כלום בשבילך. אני אשה, שוקלת בעצמי 58 קילו
בקושי. כבר לא בת 18 וגם 48 עברתי. 13.5 קילו זה כמו להרים תשעה בקבוקי ליטר וחצי מים. ביד אחת. בשבילי זה המון. הרבה מעבר לסביר. נהיה לי כאב גב רק מלחשוב על זה.

אני זקוקה לפתרון תחבורה מהבית לרכבת וחזרה, וקורקינט נראה לי הכי מתאים. אודה להמלצות על כלי כזה שיהיה איכותי וקל משקל במיוחד. פחות חשובה לי קיבולת הסוללה, כי מדובר על דרך קצרה של כקילומטר וחצי - שניים בסך הכל. מאותה סיבה גם המהירות לא חשובה לי. אפשרות אחרת היא קורקינט מהסוג שמתקפל באופן כזה שניתן לגרור אותו עם גלגל אחד על הקרקע.
אופניים לא באות בחשבון כי אני לא יודעת לרכוב ובגילי אני לא חושבת שזה רעיון טוב להתחיל ללמוד.
זה מוזר מאוד. קורקינט פחות יציב ודורש יותר קורדינציה כדי לשמור על שיווי משקל.
בכל מקרה, קורקינטים לא חוקיים בארץ בשלב זה (מלבד כלים לילדים, שלא רלבנטיים).
אבל קורקינט למבוגרים לא בדיוק קלי משקל, מה גם שפנצ'ר אצלם (לפחות לפי מה שנאמר לי) יותר בעייתי להחלפה וגם יותר יקר.

לעומת ישנם אופניים שמתקפלים בצורה כזו שכמעט אפשר לבלוע אותם, ממש לגודל של קורקינט + ידית שאפשר לאחוז בה כדי לגרור אותה על הקרקע.

נסי אותם פעם פעמיים.

קניתי קורקינט לא חשמלי. מתקפל, קומפקטי, שוקל 3.700, מספיק מהיר בשביל הדרך הקצרה שאני עוברת. וגם עלותו נמוכה יחסית לכלים החשמליים. אם יהיה לי חם מדי בקיץ או לא אהיה מרוצה מכל סיבה אחרת, פשוט אתן אותו לבנים שלי ואמצא לי חלופה.