קורקי10 מתעניין...

korki10

New member
קורקי10 מתעניין... ../images/Emo53.gif

לחברי הפורום שלום, קודם כל, שמחתי להיתקל בפורום הזה ולדעת שיש מי שיכול לעזור במידע בנוגע למעבר לארה"ב, תהליך שעפ"י הידוע לי הוא מאוד בירוקרטי ומסורבל. אני בן 22, משוחרר טרי מצה"ל. שירתתי בתחום המיחשוב. לפני כשלוש חודשים הגשתי בקשה לקבלת ויזת תייר לארה"ב אותה קיבלתי בניגוד לכל הציפיות, לאחר ריאיון בשגרירות, בתקופה בה לפי מיטב הבנתי קבלת ויזה היא דבר כמעט בלתי אפשרי. מאז, לפני כחודש וחצי הגעתי לארה"ב והיום אני נמצא אצל קרובי משפחה בניו ג'רסי, עם ויזה לחצי שנה. מסתדר עם השפה, מסתדר עם התרבות, אוהב את הסביבה, את האנשים ואת איכות החיים ולכן גם חושב על פתיחת דף חדש בחיי פה, בארה"ב. שאלתי אליכם היא מה השלבים אותם אני צריך לעבור כדי להיות (לעבוד ולחיות) בצורה חוקית פה? אפשרי לקבל ויזת עבודה זמנית על מנת שאוכל לחסוך כסף ללימודים פה? עם מי לדבר? לאן לפנות? האם אני יכול להתחיל בדברים קטנים כמו פתיחת חשבון בנק ורישיון נהיגה אמריקאי (יש לי בינלאומי)? כיצד אוכל להתחיל לעבוד בתחום המחשבים או בכלל? האם ישנו עורך דין ישראלי באיזור שמתעסק בנושאים האלה, ואם כן, על איזה סכומים מדובר? מודה לתשובתכם מראש, Korki10!

17205

New member
חפש את הדיון עם כוכבת הקולנוע לעתיד

בשבועות האחרונים היו כאן מלא דיונים בנושא, למשל עם הילדה שרצתה להגיע לכאן להיות כוכבת קולנוע. אז דפדף כאן, אחר כך, אתה מוזמן לשאול חופשי

טל ר

New member
ויזת עבודה זמנית

לשם קבלת ויזת עבודה זמנית (H1B) עליך למצוא עבודה אצל מעסיק אשר יצהיר כי הכישורים שלהם הוא זקוק לאיוש משרה הם כאלו שהוא אינו יכול לשכור אמריקאי לתפקיד זה, אולם לך יש אותם. עליך להוכיח כישורים אלו ע"י תואר אקדמי או ניסיון, ועל המעסיק לבקש מה-INS ויזת עבודה בעבורך - עולה כ-$10K (למעסיק). חשבון בנק - משתנה מבנק לבנק, בחלקם אתה יכול לפתוח חשבון כבר עכשיו. רישיון נהיגה אמריקאי - רק לאחר שויזת השהיה שלך תאושר. אופציות נוספות: השקעה בארה"ב (יקר). לימודים בארה"ב - ויזת סטודנט (יקר). ויזות למדענים ידועי שם וכו'. הגרלת הגרין-קארד. נישואים לאזרחית אמריקאית. בהצלחה!

korki10

New member
תודה + שאלות...

קודם כל תודה לשניכם על התשובות... עכשיו כמה שאלות: א. ויזת השהייה שלי אושרה (עובדה שאני כאן, חוקי), כיצד אוכל לקבל רישיון נהיגה אמריקאי? ב. אין כל דרך אחרת שאני אוכל לנסות ולהשתקע בארה"ב אם אני לא עונה לאף אחד מהקריטריונים הנ"ל? פנייה לעורך דין אולי? אין מישהו לדבר איתו בנושאים האלה? תודה מראש על התשובות. Korki10.

עם ויזת תייר לא תוכל להוציא רשיון

מקומי. אתה צריך SSN בשביל זה. האופציות שהועלו בפניך לשהייה חוקית הן למצוא ספונסר לעבודה, לימודים, או קרוב משפחה דרגה ראשונה. שום עורך דין לא יכול להמציא יש מאין.

טל ר

New member
ויזת תייר אינה ויזת שהיה

אתה מחזיק בויזת Visitor, לא Temporary.

למעלה