קור הרבה קור חברים ,

lion 7

New member
קור הרבה קור חברים ,

/tapuzforum/images/Emo113.gifכרגע אנו מציבים את עץ האשוח למרות שהחג שלנו בעוד חודש בערך .. אנסה לצלם את השלבים בבניית העץ המלאכותי , בינתיים הם זקוקים לכבלי התאורה מהמחסן (אלסידה) ,

קול עאם ואינתן בכיר ../images/Emo24.gif איזה כיף!

כל הכבוד שכבר מקשטים
אני יכולה לעשות זאת רק בסוף שבוע, כך אקדיש את כל השישי שבת לקישוטים

lion 7

New member
בעיה , חצי כבל התאורה לא עובד

כולו 20 שח שקניתי מממ מ8 שנים ויותר , איזה חנות מוכרת סחורה טובה מלבד גמיל עטאללה , נדמה לי ספריית חקאיאת מוכרת קישוטים , אולם השאלה אם הם באיכות טובה (למרות שאלה כבלים סיניים ועשו את שלהם) . מישהי/ו מכיר חנות טובה, שאר הקישוטים כמו כל שנה נקנה בסוף העונה ,אחרי חג הארמנים ..

מממ טוב, חבלי התאורה של היום

לא מחזיקים מעמעד יותר משנה, מדי שנה צריך להחליף
אני לא רוצה להישמע כפרסומת
אבל עטאלה נשמע לי סביר - השנה הוא פתח תערוכה לקהל הרחב ולא רק הפצה לתערוכות, שווה לבדוק. אפשר גם לבדוק אצל אלזהר - לרוב, תאורה אנחנו קונים משם. ממממ זה בינתיים, עוד לא עודכנתי לגבי שאר התערוכות..

יאאא איזה התרגשות ../images/Emo9.gif מאוד יפה ../images/Emo45.gif

אהבתייי. איזה זריזות
יאללה, נותר אלמדווד - אצלינו זו המומחיות של אבא
אולי בכל זאת לא נחכה לסוף שבוע???

lion 7

New member
תודה רבה אור עזיזתי

/tapuzforum/images/Emo113.gif מאז שהתחתנתי אני לא נגעתי במה שנקרא עץ האשוח ואלמדוד (אלמע`ארה) , אני רק עושה את העבודה השחורה :מחפש לוח בכדי לשים את הרגליים של העץ , טוב בוא נודה אני עצלן והיא זאת שעושה מרבית העבודה (אללה יעטיקו ויעטיהא אלסיחה) , עכשיו בכח הרדמתי את הבנות ,ובינתיים כל התירוצים של הגדולה למים/חלב/תפוח כבר ניתנו לה ויש שקט מחדר השינה שלהן (כנראה הן ישנו). הבן ממשיך בלעזור עם אמו ואני רחוק כותב כאן ושומע ברקע קולות הנייר החום שקניתי הערב לבניית המערה , קנינו חבל/כבל תאורה מלפני שעה בערך , כבל טוב מאד לא כמו הישנים .. אם התמונה תעלה אז תראי איך התפוח עץ היה הבקשה האחרונה של הבת הבכורה (סאחבית מלח הארץ) ...

יפה יפה (התמונות) קול עאם ואינתו בכיר ../images/Emo140.gif

ככה לשלוח את הילדות לישון כשאתם מקשטים?!?! למממה?? אני מאוד מזדהה עם בקשת התפוח

lion 7

New member
התפוח ואנא גועאנה זה רק תירוצים

/tapuzforum/images/Emo113.gifלמרות שהן קישטו ביחד , אבל האמא היתה מאד עייפה ,מה גם הן מזמן היו צריכות להיות במיטה , אנחנו דימוקרטים איתם ,אבל יש גבול , מחר יראו את הכל , נראה לי מחר גם יש שינויים פה ושם במבנה של המערה , גסה קצת לא ?

כן היבנתי שזה תירוצים.. ובצדקק ../images/Emo13.gif

המערה יפה לטעמי, כן אפשר להנמיך קצת וזה יבליט את העץ וגם את המערה הקטנה למטה
רק לא לשכוח את המלאך מעל למערה
אצלינו זה החלק המרכזי ביותר בעץ

lion 7

New member
המלאך נלקח כשבוי בידי לידיא סאחבית

מלח , טוב העץ הוא שמחת הקטנים ותו לא , מקוה שהשמחה תהיה בכל בית ובכל מקום .. תודה על העצות לגבי המערה ..

למעלה