קושיה לחג הפסח? או סתם תהייה?

yoramor001

New member
קושיה לחג הפסח? או סתם תהייה?

שלום חברים יקרים. אין בדברים אלו להכעיס אף אחד או להרוס אבל אני הייתי צריך לאסוף את הלב השבור שלי כמה וכמה פעמים השבוע, למעשה, בכל פעם שנתקלתי בכתבה (בטלוויזיה או בעיתון זה לא משנה) שעוסקת בתביעה של רמי וריטה נגד חברת הליקון. איך זה שלאף אחד אין מה להגיד בעניין? אף אחד לא כותב? אף אחד לא מחווה דעה? יש לי הרבה מה להגיד ואני מניח שאהיה הרבה יותר חכם כשאקרא את הדברים של ריטה ב"לאשה" אבל בלי שום קשר...זה לא מציק לכם? מה? רק אני טעון? או שאולי בגלל חופשת הפסח יש לי יותר מידי זמן פנוי ולא הרבה להתעסק איתו? בכל מקרה, שיהיה לכולנו חג מלא שמחה ואור. ובעיקר, שיהיה זה חג של חירות, חירות מכל אותם כבלים הקושרים אותנו לשדים לבושים בזהב מלכים, חירות מכל אותו הרוע שפוגע ביקרים לנו מכל וחירות מהפחד ששום דבר לא בטוח כשהכי קרוב והכי מוכר יכול להיות גם האכזרי ביותר... חג שמח. ותהיו מוכנים...עוד חודש יוולד לשחר שלי בת ה-3.5 אח חדש (עוד 27 יום למנייאק) אה כן, אם כבר מזכירים את זה, אז אני צריך עזרה! . אנחנו מחפשים נואשות שם שיהיה קשור לשם המשפחה (אור) אין לנו כרגע הרבה אז אולי תעזרו לנו להחליט.לבחור, הצעות יתקבלו בברכה. אז יאללה, שנסו מתניים ולעבודה. (השם שחר קשור מאוד לאור ואנחנו לא רוצים לקפח את המלאך השני שבדרך) יהורם אור.

yaeli 101

New member
יקירי

נדמה לי שיש לי תשובה בשבילך. כשאנשים מעבירים כאן ביקורת על ריטה לא תמיד יודעים לקבל את הדברים ברוח טובה (וגם לי אין שום כוונה להכעיס אף אחד). אני מניחה שכולם מעדיפים קודם לקרוא את הכתבה, ללמוד את הנושא . מעבר לזה אני לא בטוחה שזה המקום לדבר על כל הסוגיה הזו, זה לחלוטין עניינם הפרטי של רמי וריטה שאם ירצו או לא ירצו, כל העולם ואישתו ידעו מהסיפור. זה לא נראה לי קל לחשוף פרשיה כזו בעיקר אחרי שהם מצטיירים כזוג מלכותי , חייכני שמוקף באור. יש לי גם הרבה מה מהגיד בנושא, אבל שוב, כרגע אני משאירה את הסיפור לעניינם הפרטי של הזוג קלינשטיין. שם לאח של שחר? זו לחלוטין בעיה. אומרים שברגע שהתינוק נולד האמא ישר יודעת איך קוראים לילד . אז אולי עדיף לתת לדברים לחכות עוד קצת - וזה באמת רק עוד קצת. שיהיה במזל וחופש נעים יעל

יהורם שלום,

עדיין לא קראתי את הכתבה בלאשה, והמעט שאני יודעת-ממה שנכתב בפורום. השאלה שלי היא לא אם הנושא מציק לי או לא,אלא האם יש לי זכות להביע דיעה או "לחטט"בנושא שהוא חלק מחיי הפרט של הזוג. הם יצרים בשבילנו שירה ושירים,הרכילת הנלוית לכל כוכב,היא פרי יצירת הקהל. האם הזוג קליינשטיין רוצה את מעורבותינו? האם הליקון רוצים את מעורבותינו? מה באמת אנחנו יודעים? התכנים של זכויות יוצרים,כספים ותמלוגים מטופלים ע"י מומחים לעניין. לנו נותר לקוות שהעומס הרגשי הכרוך בנושא המדוב, לא יטיל צל כבד מידי עליהם ,על חיי המשפחה שלהם ,על שמחת החג, ועל המשיך היצירה שלהם. ובנושא שם, מה דעתך על זהר ? זיו?, אורי (עם חולם מעל ה ו') בהצלחה. יש לי זוג חברים שכל המשפחה בסימן אור: יאיר, הילה, אורית ,קרן,זיו, מאירה. נ.ב בהזדמנות הייתי רוצה שתקרא משהו שכתבתי בעקבות "כנפיים לבנות".האם תהיה מוכן?

ofek777

New member
אומנם לא הייתי בארץ בשבוע האחרון ..

אבל מישהו יכול לפרט לי בקצרה מה העניין עוד לא קראתי את הכתבה ב"לאישה" והייתי שמח אם מישהו יסביר לי במה מדובר... תודה רבה

PRINCESS GINA

New member
אולי תקראו לו זיו ../images/Emo35.gif

לא יודעת למה, אבל השם הזה קפץ לי כשקראתי שוב את ההודעה שלך...

PRINCESS GINA

New member
קבל ביטול על ה- "אור"

עכשיו הבנתי למה זה עלה לי- זה שם המישפוחה שלך... אז אולי פז...

PRINCESS GINA

New member
יש לי...|מנורה|

השבוע הייתי בבית חולים, השכנה שלי ילדה בן וזאת שהייתה במיטה לידה, שאלה אותי מה אני חושבת על השם רקיע לבן שלה... תחשוב על זה...

yoramor001

New member
יש לנו שם!!!

שם המשפחה אור, ואחותו הבכורה נקראת שחר אז מה יותר טוב או מתאים מ-"טל" השחר עולה ואיתו יורד הטל זה די הולך ביחד לא? להוסיף לזה את שם המשפחה "אור" נראה לי שילוב מנצח. גם בנמורולוגיה זה לא רע בכלל. מה אתם אומרים? חג שמח. יהורם

תלתלית

New member
אתה יודע?

טל הוא השם הראשון שחשבתי עליו, אך דילגתי עליו בביטול, כי הוא לא קשור ל"אור" באופן ישיר. בעיניי טל הוא שם מקסים. מכיר את שירו של אלתרמן " גם למראה נושן יש רגע של הולדת"? (ירח) אז יש שם שורה שמתאימה בדיוק: "טל כמו פגישה את הריסים הצעיף, לילה, כמה לילה בשמיים שקט, כוכבים בחיתולים"....

yoramor001

New member
את צודקת מאוד...

השיר באמת מקסים, יש לי ניתוח מדהים של השיר הזה שיכול לקחת אותך למחוזות נפלאים. בנוסף, בהמשך לדברייך, אני דווקא חושב שטל כן קשור לאור באופן כזה או אחר. אחרי הקול, השחר שעולה מאפיין אותו האור, ועם זאת, הטל הוא אינו נפרד מהשחר (מופיע בעיקר בשחר/בקר) ולכן הקשר לאור הוא כמעט הכרחי. בכל מקרה, תודה על הרעיונות של כולם וגם שלך ושיהיה לך חג מתוק מתוק. יהורם.

PRINCESS GINA

New member
שם נהדר ונורא חזק טל אור../images/Emo65.gif

מזל טוב

glitter8

New member
יש מה להגיד...

אמנם אני בעיקר פעילה בפורום של רמי..ופה מבקרת לעיתים רחוקות, אבל הסיפור הזה שמשום מה לא הפתיע אותי, זה ידוע שאמרגנים מנצלים אמנים, הכח נמצא בידיים שלהם, מאד מאד הכעיס אותי. מאד מאד מאד אפילו. אין דבר קשה יותר לאמן, להתאכזב בצורה כל כך קשה ממישהו שהוא נותן בו אמון מלא, ומסתבר שהוא שיקר כל הזמן. כמובן, למקרה שהזוג אכן צודק בתביעתו. לא נותר לי אלא לתמוך בזוג קליינשטיין , שהיה לי הכבוד לפגוש ביום חמישי בהופעה של רמי, לשלוח חיבוק, ולקוות שבכסף שהם יזכו הם יוציאו עוד הרבה דיסקים מקסימים כמו שהיו עד היום.

pc girl

New member
אין מה להגיד...

עדיין לא מאמינה שהם עשו את זה לריטה ורמי
בכל אופן, שיהיה לריטה ורמי המון בהצלחה עם התביעה!

למעלה