קושיה למבינים !

harley fxd

New member
קושיה למבינים !

האם הרשמה לתהליך "המקוצר" החדש , מבטלת הרשמה מקבילה לתהליך פרובינצילי לוויניפג דרך הקהילה היהודית ? אני חושש ללכת בשני המסלולים במקביל . תודות .

אם אתה אחרי הראיון בקהילה היהודית

אין טעם להתחיל תהליך של עובד מנוסה פדרלי, כי הפרובינציאלי הרבה יותר קצר. אם לא היית עדיין בויניפג לביקור, אתה צריך לשקול כי אתה לא רוצה אולי לשלם פעמיים דמי פתיחת תיק.....מצד שני אתה יכול לשלם פעמיים, ובמידה ווינפג יסתיים יותר מהר (בסבירות גבוהה) , אתה מבטל את הפדרלי ומקבל את הכסף בחזרה. מותר לנהל שני תהליכים במקביל.

harley fxd

New member
אני מודה מודה מודההההה !

תודה למושבניק , במידה והכל ילך למישרין, כוס קפה שחור ומבושל בוויניפג בעוד כך וכך שנים ... עלי !

איל שחר

New member
שמענו כבר על הבטחות של מהגרים

כבר הבטיחו לי ארוחת עוף בקלגארי! מה התירוץ שלה? שלא הגעתי לשם! נו, באמת...

זה, ועוד דבר מזעזע

ציפס מתתפוחי אדמה (פרנץ' פרייז) שעליהם מפזרים המון גבינה צהובה (צדר לבן וכתום ומוצרלה) מגוררת ועל זה שופכים רוטב חום (גרייבי) הם קוראים לזה "פוטין" זה מוגש בכל מקום כמעט, זה פצצת אטום מבחינת ערך קלורי, ומלבד מסעדות מסוימות שבהן הצ'יפס פריכים והרוטב טעים, וכמות המלח מתקבלת על הדעת, ברוב המקומות זה מבחיל ועדייו אדומי הצואר אוכלים את זה בלי חשבון......עוד לא מצאתי פוטין טוב באמת באיזור צפון טורונטו ואשמח לקבל המלצות, אני זקוק גם להמלצה מיידית נוספת לכישוריה של הדיאטנית גברת ששון ממרפאתו של ד"ר ששון כי נראה לי שאחרי שאמצא מסעדת פוטין טובה באמת, אני אזדקק לשרותיה..... בכל מקרה מצורף לינק למסעדות פוטין טובות באמת במונטריאול. דרך אגב, ביולי יש בצפון טורונטו לא רחוק משדה התעופה פסטיבל צלעות שנתי, מגיעות עשרות חברות קייטרינג ושמות על מנגלי ענק, שדרת צלעות מחזיר שלם (בערך מטר על מטר גודל....) והמוני בית קנדה קונים רבעים וחצאים וזוללים בעמידה.

סטייל קופלר, מהיר ענייני

יעיל וקורקטי, שואל פה ושם על הסטוריה רפואית, נטילת תרופות, מחלות כרוניות אשפוזים לאחרונה וניתוחים, לנו לא היה כלום מאלה, הוא ממשש את הבטן לוודא שכל איבר במקומו, מקשיב לריאות וללב, מודד לחץ דם, ושולח לבדיקות שתן דם ושיקוף ריאות. היינו 4 זה לקח פחות משעתיים. צריך לזכור שהשיקוף ריאות עולה 35 דולר לאדם, והם מקבלים מזומן בלבד לא צ'קים, לא דביט קארד ולא כרטיס אשראי.

ruth1983

New member
באיזה שלה אתה בתהליך מול ויניפג?

שאלה סתם מתוך סקרנות כי גם אנחנו בחרנו במסלול הזה

למעלה