קושיה שמטרידה אותי רבות :

קושיה שמטרידה אותי רבות :

אם היו מציעים לכם מתנה : היכולת לשמוע את מחשבות הזולת (כמובן שלא את כולם ביחד...) הייתם לוקחים ?

magenta73

New member
זו מתנה זו?

לפעמים הייתי רוצה להיכנס למוח של משהו, להבין מה קורה שם, כי אני לא מצליחה... אבל אולי בגלל שאני לא מצליחה... משהו רקוב בממלכת דנמרק... כלומר, אולי האדם כ"כ מסובך ש... חבל להיכנס לשם. ועם כל היכולת האמפתית שלי, למה לי להיכנס לשם? ממש תיבת פנדורה. בסופו של יום אדם נמדד על פי מעשים. לא על פי מחשבות. אתה חושב כל הזמן. בלי הפסקה. זה לא אומר שזה דברים שאתה אכן מאמין בהם. מה שחשוב בסופו של דבר זה הפועל.

הדס - תשובה מלומדת

אבל לא קשורה... האם היית רוצה לדעת מה אנשים חושבים ? לא איך.... להביט על מישהו ולדעת מה הוא חושב עלייך, מה עובר לו בראש לעשות השוואה בין מה שהוא אומר לבין מה שהוא חושב... כאלה או שעדיף לפעמים לא לדעת - לחיות (אולי לא בסקרנות) במין סימן שאלה מסויים לדוגמה - את יוצאת עם בחור מסויים - ורוצה לדעת מה דעתו הכנה עלייך לא מה שהוא אומר - אלא מה שהוא באמת חושב... האם תתנהגי אחרת אם תגלי שהוא ממש רוצה אותך אבל מפגין אדישות - למשל. האם זה יסיר קצת מהקסם של ההיכרות או שזה יתן יתרונות ?

magenta73

New member
אבל זה בדיוק זה...

מה זה משנה מה הוא חושב עלי? משנה מה שהוא עושה. בשביל מה להיכנס לו לראש, בשביל להגיד "צדקתי"! הוא כן מרגיש? הוא כן חושב? בגלל זה דיברתי על תיבת פאנדורה. אני לא אדם של משחקים. לא רוצה גם שהבחור שלי יהיה אדם של משחקים. אם במשחקים עסקינן, על הזה שלי. זה לא מעניין. עברתי את הגיל שזה מה שיעשה את הקסם... או יתן למשהו יתרון. בסופו של יום. האדם, הגבר שלי, אני אדע מה הוא חושב עלי, בלי שיהיה לי איזה שהוא כישרון על-טבעי. לא צריך להיות... זאת מערכת יחסים תיקנית...

mika tal

New member
אין סיכוי!! ../images/Emo68.gif

לא מספיק מבלבלים לי את המוח איש איש וצרותיו גם לדעת את מחשבות האחר? עצירות אני אקבל!

לא... ומדוע?

כי אני מעדיף לא לדעת, יש דברים שהכי כייף לגלות אותם על ידיי כך שהאחר יספר , קריאת מחשבות בעיניי היא חדירה לפרט.

Vdrums

New member
ראית מה קרה למל גיבסון בסרט?<

רעיון חביב אבל בסופו של דבר הרסני.

shaniza

New member
כן. אני הייתי לוקחת.

ולהשתמש בזה לא רק עם המין השני כדי לראות מה הם חושבים עלי אלא על כל מיני דברים שאני לא מצליחה להבין מה לעזאזל רוצים ממני יכול להיות מעניין פה ושם

למעלה