קושיה

• פותח הנושא amhay
  • פורסם בתאריך

amhay

New member
קושיה

למישהו יש את התכנית שקוטנר עשה על פול מת?

חבר'הההההההההההה

לוידת מה קרה למחשב בימים האחרונים, ועוד יש גם מלאאאאאאאא עומס אז... אני חיה! וכן תגיבו

Another Girl

New member
הייתה בעיה עם תפוז

ביומיים האחרונים בשל בעיה של חיבור האינטרנט של חברת ברק(אליו הוא מקושר) אבל עכשיו הבנתי שהכל הסתדר
מקווה שנחזור לשגרה.

Another Girl

New member
אהלן ../images/Emo13.gif

לא,אבל שמעתי אותה ברדיו לפני כמה זמן... לפי דעתי צריך ליצור קשר עם קוטנר שיבוא

Miss CB

New member
שלוש-אה דבא-ריממממ

(שעורי צרפתית משפיעים עלי) דבר ראשון, כן יש לי אותה - היא שודרה ביום שבת אחד לפני מספר חודשים והספקתי למצוא בזמן (סליחה באמת שהעירו אותי משום מקום ב12!! מה זה פה!) קלטת, אבל איך זה יעזור לך...? דבר שני,
לרעיון של בתיה! ואין דבר שלישי - צרפתים לא יודעים לספור
(למה ל*&^%$ שבעים זה ששים-עשר??)

Another Girl

New member
שלחתי מסר ליניר...

האחראי על יחסי הציבור של תפוז שינסה להביא לכאן את קוטנר או את רובס...אתם אומרים יצליח?

ביטלמן

New member
אני שמעתי את הקלטת עם ההוכחות

ת'אמת זה היה די מפחיד בעיקר הקול של הקריין "פול מקרטני מת!". זה יכול להיות נחמד עם תביאי אותם לפורום

Another Girl

New member
../images/Emo6.gif וואלה...

כל חמש דקות..עם הקול העמוק הזה של הקריין........מפחיד!

The Mad Hatter

New member
אוווי, אני זוכרת...

זה היה לפני כמה שנים טובות-די הרבה לפני שהתעניינתי בביטלס (למרות שידעתי מי הם, כמובן. היה איזה סרט אחד שאמרו בו שכל אחד נולד עם ידע על הביטלס. אולי "דלתות מסתובבות"? סתם, נזכרתי בזה עכשיו). בכל מקרה, פתחתי את הטלוויזיה על ערוץ 1-הערוץ המפוצל ששומעים בו רדיו. גלגל"צ, נראה לי-שמעו שם מין תכנית, לא יודעת. P: כל מה שאני זכרתי מזה זה "פול מקרטני מת" בקול דרמטי ותהיתי באותו זמן למה אומרים את זה, כי עד כמה שידעתי, פול מקרטני היה חי, אז חשבתי שאולי אלה החדשות. המ. היה מוזר.

Miss CB

New member
חחחחחחחחח

"והרי החדשות - פול מקרטני... מת!!! ולתחזית: מחר יהיה חם ומגניב."

Tomer 123

New member
אתם לא תאמינו, אבל...

יש לי קלטת עם ההקלטה המקורית של התכנית, או בעצם משידור חוזר בתחילת שנות ה 80 (המקורית שודרה ב 77), ועל הצד השני את התכנית "פול מקרטני חי", שבה קוטנר סתר את ההוכחות. אבל האיכות ירודה מאוד, וחוץ מזה הקלטתי מחדש את התכנית לפני כמה חודשים. אגב, ההקלטה שיש לי היא עם קריינות של רן תדמור, מה ששודר לפני כמה חודשים היא עם קריינות של משה מורד. לטעמי, הקריינות של תדמור הרבה יותר דרמטית ומפחידה משל מורד, וחבל שלא שידרו את ההקלטה של תדמור.

Another Girl

New member
וואו,מגניב לך ../images/Emo13.gif

לפי דעתי כשנעשה מפגש צריך להביא את הקלטת ופשוט לשבת,לשמוע ולצחוק(או לדון בסוגיות?...
)

למעלה