אורתוגונלי
New member
קושיות צילום ../images/Emo13.gif
להלן מספר קושיות המטרידות את מנוחתי, אשמח לכל הבהרה
1. חשוך יחסית, אני מצלם אובייקט רחוק מואר עם פלאש, בתמונה האובייקט יוצא חשוך. האם זה מכיוון שהפלאש בכלל לא הועיל (מכיוון שהאובייקט רחוק), ומכיוון שצמצם נפתח לזמן מועט (חשיפה קצרה?), לא נכנס מספיק אור, ולכן האובייקט יצא חשוך ? 2. חשוך יחסית, אני מצלם אובייקט רחוק מואר ללא פלאש, בתמונה האובייקט יוצא מואר ומטושטש. האם זה מכיוון שהצמצם נפתח לזמן רב יותר (נקרא חשיפה ארוכה), יותר אור הספיק להכנס, אבל מכיוון שלא השתמשתי בחצובה, הרעידות הקטנות גרמו למריחת התמונה ? 3. האם מסעיפים 1 ו 2 אני יכול להסיק שכאשר אני לא משתמש בפלאש, המצלמה באופן אוטומטי פותחת את הצמצם לזמן ארוך יותר ? (אני לא יכול להתערב במשך החשיפה). 4. איך אני אמור לצלם אובייקט רחוק מואר בחושך יחסי ? ללא פלאש, חשיפה ארוכה וחצובה ? 5. איזה מטען מכאן מומלץ ? http://www.gppowerbank.co.il/general_data.asp אגב, האם יש סוללה של GP של יותר מ 2500 ? 6. אילו פרמטרים בצלמה חשוב שיהיו בשליטת הצלם החצי מקצועי ? 7. מה הסטנדרט לזום אופטי ? כפול 3 ? כפול 10 ? האם יש יותר ? 8. האם כרטיס זכרון מסוג XD מהיר יותר מהסוגים היותר נפוצים ? האם זה בכלל חשוב ? 9. איזה סוג כרטיס הוא המומלץ ביותר ? 10. מצלמה הדורשת 4 סוללות לעומת מצלמה הדורשת 2 סוללות, תחזיק פי 2 זמן, או שפשוט היא דורשת 4 סוללות מכיוון שהיא פשוט צורכת יותר אנרגיה, ותחזיק כמו המצלמה עם 2 הסוללות ? תודה רבה !
להלן מספר קושיות המטרידות את מנוחתי, אשמח לכל הבהרה