קושייה לאסף (לרגל סדר פסח):

gadgad0

New member
קושייה לאסף (לרגל סדר פסח):

איזה יופי סידרה יס את דף הפתיחה לאתר יס וואלה, תחת (יופי של כפל משמעות) הכיתוב "המומלצים שלנו": וידויה של זונת צמרת יס דוקו - פדופיל בכנסיה הקתולית Y בעשר - רוצים לעבוד צמוד עם יעל גולדמן? 18 פלוס - הראיון עם בל דה ז'ור פרק 1: כנסו לחייה של זונת צמרת הכללים של זונת צמרת גלריה: בילי פייפר מכל הכיוונים הקונטרה שלנו: וידויה של זונה ישראלית אני לא מתלונן חלילה על עניין העיסוק האובססיבי במין אצלכם (אני לכשעצמי מקליד ביד אחת ונוגע בעצמי ביד השניה גם כשמדובר באתרים שעוסקים בפרשת השבוע ובבנק דיסקונט), אבל רבאק: הפרצוף הפומבי של יס צריך להיראות כמו כרטיסי הביקור למכוני הליווי שאני מוצא כל יום תחת הווישר של המכונית שלי?!

assafTV

New member
../images/Emo6.gif

אני אעביר הלאה למנהל החדש של האתר

gadgad0

New member
מישהו ביס שמע, וסגר את מכון הליווי בדף הפתיחה

של אתר יס וואלה. ותודה לאסף שהעביר את תלונתי לגורמים המתאימים, מה שמביא אותי לתלונה הבאה: בקשר לסדרה "סוכן מחוק", האם ניתן ליצור מעין תקציר שבועי הכולל רק את הופעותיה של גבריאל אנוור בסדרה? אם אפשר, שזה יהיה מאוחר בלילה. ובלופ. אסף, האם תוכל לטפל בעניין?

dht160

New member
גם אני מחזיק בגאוה קטנה

שהועברה הלאה ופתאום סודרה.התלוננתי בעבר על כך שהמקס מקליט רק עונה נוכחית ופתאום אחרי כמה ימים שהכנסתי את זה במייל ליונה זה שונה ל"הקלטה עונה של סדרה זו".

זה עוד כלום

יש איזה באנר פרסומי שמראה את בילי פייפר עם הכיתוב 18+ שמסתיר את האיזורים האינטימיים שלה. לא ראיתי ואני גם לא מתכוון לראות את הסדרה אבל אני כמעט בטוח במאה אחוז שהיא לא מראה כלום בסדרה מלבד חזיה ותחתונים והפרסומת סתם נועדה להטעות ולחרמן כמה גברים חרמנים לעבור ליס.

assafTV

New member
חבל שאתה מוותר מראש

מן הסתם הכי קל לקדם את הסדרה באמצעים "נועזים" אבל תזכור שזו סדרה בריטית, כך שתקבל פה טקסטים שנונים ודמויות עגולות. ובילי פייפר נפרדת מהחזייה די מהר (טוב, לא בהפרק הראשון, אבל בהמשך). בקיצור, עיקום האף יעזור רק למנתח הפלסטי שלך.

אני גם לא מבין

מהפרומו זו נראית לי עוד סדרה שמבזה נשים. חבל שyes נותנים לזה יד

למעלה