קושייה לבוקר זה

קושייה לבוקר זה../images/Emo12.gif

מעניין אותי לדעת דבר שחשבתי עליו בלילה. האמהות שמניקות: לא מפריע לכם שרק אתם מתעוררות בלילה? אתמול במקרה תמיר היה רעב באמצע הלילה וליאור קם לתת לו לאכול , אז סתם ככה חשבתי לתומי שזה מה שקורה אצל מניקות. יום נעים אורית

אצלי השאלה הזאת לא היתה רלוונטית

כי שנה ראשונה ישנתי יחד איתו. ועכשיו ממילא (כמעט) רק אני קמה בלילה כדי שבעלי יוכל לישון כמו שצריך ולעבוד כמו שצריך. ואני משלימה מדי פעם שינה בשעות שתותוש ישן צהריים.

אכן

הקושי קיים, במיוחד שקמים לעבודה מוקדם בבוקר. כבר 2 לילות שאני לא ישנה יותר משעתיים רצוף ודי קשה לי. אני מחכה ליום שישי, לשנת בוקר מאוחרת. התכנון שלי הוא להמשיך לשאוב ולהניק עד סוף החורף, עד-6 חודשים. מקווה שאצליח.

רחליקה1

New member
../images/Emo140.gifנכון לרגע זה בלבד,

זה לא רק שזה לא מפריע לי, אלא בזאת מצטרפת לאש"ת, אני מרוצה על כך שיש לי את האפשרות לתת לאלון לישון ולאזור כוחות. מאחר שאני בבית כל היום עם מתן אני ישנה איתה את שנת הבוקר שלה וזה ממלא לי את המצברים. אני מניחה שהסידור הזה ישתנה כשאחזור לעבוד (אני לוקחת לפחות 6 חודשי חופשת לידה) ומקווה שלא אהיה מתוסכלת מהקימה בלילה... יום של אור לכולנו.

כל התשובות נכונות ../images/Emo6.gif

אני חושבת כמו כל קודמותי. רק שעכשיו במקום לישון עם התינוק אני כאן
עודד ישן כמו בול עץ! לי יש נדודי שינה. אנחנו ישנים על מזרנים גדולים מחוברים ואני מתגלגלת מעודד לאושרי..

../images/Emo6.gifאני לא מניקה כבר שש שנים../images/Emo6.gif

מאז שטל נולד. גם כשהוא נולד הנקתי יום אחד וזהו. את עמית הנקתי שלושה שבועות ונגמר לי. הייתה לי כזו טראומה מהנקה עד שוויתרתי בלידה של טל. לי לא הלך עם הנקה, לצערי. אני מקנאה בנשים שמצליחות לעשות את זה. אבל זה לא יקרה אצלי יותר כי לא יהיו ילדים יותר. וגם זה לצערי, אבל זה מה יש. צריך להגיד תודה על מה שניתן לנו.

ועוד מקרה של פספוס עקב חוסר

בתמיכה נכנס לסטטיסטיקה
יעל, את לא יודעת כמה נשים כמוך יש. אני הייתי אחת מהם בילד הראשון ולפני הילד השני עברתי הכנה להנקה כדי שלא יקרה לי שנית. ונדיר שאין לאמא חלב. בטח שלא אחרי 3 שבועות. הדרכה ותמיכה נכונים יכלו להציל. בפורום הנקה יש דיונים שלמים בנושא, איך לעזור ולהביא למודעות כדי שנשים לא ירגישו כמוך וכמוני. והשורה התחתונה-אולי זה מצער אבל זה מתגמד לעומת כל הטוב שיש. אז צריך להתרכז בטוב

למעלה