קושי בהנקה לאחר חודשיים

hilala100

New member
קושי בהנקה לאחר חודשיים

פניתי לפורום הנקה אך נראה לי שהשאלה מתאימה יותר לפורום הזה:
עברתי בגבורה חודשיים של הנקה טובה והתגברות על קשיים רבים כמו קפיצות גדילה ובלבול פיטמות (לא ידעתי שמומלץ לא לתת מוצץ בהתחלה) והנה בא לו קושי שאני כמעט ומיואשת... מבקשת את עזרתכן ובבקשה תאמרו לי שאפשר להתגבר על הקושי.
בשבועיים האחרונים הנסיכה שלי לא הסכימה לינוק בשעה מסויימת של היום- בשעות הערב. כל פעם שהייתי מקרבת אותה אליי היא צרחה. שאבתי והיא אכלה את כל הבקבוק ברעב גדול.
ניסיתי להניק לפני סימני הרעב, ניסיתי לתת קצת בקבוק ואחר כך פיטמה, ניסיתי להתעקש... וכלום! אז נכנעתי.
וכך שעות הערב התרחבו וגם בצהרים ולעיתים בבוקר. הקושי הוא אותו קושי
אציין כי במהלך כל הזמן הזה נהגתי לשאוב על מנת שלעיתים יהיו לי כמה שעות שינה רצופות ובעלי היה מאכיל אותה מבקבוק. בנוסף- מגיל חודש היא מקבלת מוצץ באופן קבוע.
מה עושים? אודה מאוד לעזרתכן!

הילה

תשובה

שלום לך
כל הכבוד על כל האתגרים שעמדת בהם בגבורה
כמה חלב יוצא מכל שד בזמן שאיבה ובאיזה קצב?

hilala100

New member
קשה לי..

לצערי הקצב והכמות לא קבועים. בבוקר יוצא הרבה מאוד ובערב נחלש. בבוקר יש גודש ויוצא ממש הרבה. התחלתי לקחת כדורי חילבה וזה ממש עזר.
לעיתים יוצא 120 ברבע שעה ולפעמים 50 בשעה...
הבעיה היא שהקטנה שלי לא מוכנה להתקרב אפילו לפיטמה. זה מייאש וממש מתסכל. אני מרגישה שהיא התייאשה ולא מאמינה שיכול לצאת חלב. כאילו ויתרה... הגיוני? קורים מקרים כאלו?
האם הבעיה היא הכמות או שמא העובדה שהיא מקבלת מוצץ?
אציין כי זאת ילדה ראשונה וההנקה התבססה עצמאית וללא סיוע של יועצת.
הילה.

תשובה

קשה לומר אבל אין צורך לשאוב שעה.עדיף לשאוב 10 דקות מכל צד לעיתים יותר תכופות
אני מציעה לך להיות עם הקטנה עור לעור כמה שיותר ,לעשות אמבטיות איתה ולא לנסות שום דבר בכוח.פשוט לאפשר לה להגיעה בעצמה לשד
עדיף לא להגיע למצב של גודש מהלילה וכן להניק בלילה
מלאות לאורך זמן מקטינה את כמות החלב
בהצלחה

למעלה