קושי בלסיים קשרים

קושי בלסיים קשרים

היי חברים רציתי להתייעץ התחלתי לצאת עם מישהו... בהתחלה לא ידעתי אם אני רוצה או לא, אמרתי שנתן צ׳אנס הגעתי למסקנה שהקשר לא מתאים לי- בערך חודש יוצאים אבל הבן אדם נקשר אליי, הוא קצת בדיכאון כרגע בשלב הזה של חייו, ואני מעודדת אותו, וכל כך לא נעים לי לחתוך את זה. הגעתי למסקנה זו ב100 אחוז וזה כבר לא הוגן בשבילו שאני מושכת אותו ככה ניסיתי לרמוז לו בהמון מיני דרכים , אבל הוא מסרה לוותר, מצב שבו רבים אחרים כבר היו בורחים הוא חסר ביטחון ונורא לא בא לי לפגוע בו אין ברירה ואני כבר סוחבת אותו וזה לא פייר בשבילו אני יודעת שצריכה לעבוד על האסרטיביות אין אנ פשוט חייבת לעשות את זה אבל מעבר לכך גם עם ידיד שרצה מהעבר- נמנעתי מלתת תשובה חד משמעית, כל כך לא רציתי לפגוע בו, אז אמרתי לו שכרגע אני בוחרת לא גם אם זה במחיר של להפסיד את האופציה הזו שהוא קרא לזה ״משחקת משחקים.״ ידעתי בוודאות שלא רוצה לרגע התבלבלתי אז איתו בכל אופן לא יודעת איך לעשות זאת עם כל אחד- יש לי קושי ,תמיד לא נעים והצד השני נפגע יותר מה זו הפחדנות הזו? שה כבר גובה ממני מחיר נפשי והתמודדות בצורות לא בריאות עם עצמי, כדי להתחמק מלשים גבולות ולהגיד לא ולקחת בחשבון שזה חלק מהחיים וכמו שאנשים אומרים לי לא .... אני לא אהיה איתו כי לא נעים, מה שקרה גם מבחינה מינית לא מזמן זה נורא איך משפרת את זה? בכוח להכריח עצמי לעמוד על שלי? במקום להקשיב לרצונות שלי ולשים גבולות יש לי תמיד מועקה סביב הנושא שאין לי כוח להתמודד עם זה אני יודעת שזו נשמעת הגזמה למה אני ככה? ותמיד עושים לי מניפולציות רגישיות- אני יודעת שאני מאפשרת זאת תודה לעוזרים

DogsPCI

New member
היי אורחת, לילה טוב :) מה שלומך??

&nbsp
אז החדשות הטובות הן - שיש עוד אנשים שדומים לך, ואת לא לבד בעניין...
&nbsp
והחדשות היותר טובות הן - שזה בהחלט משהו שניתן לעבוד עליו. אומנם לא יחול שינוי ביום אחד, אלא בתהליך - אבל אפשרי בהחלט :). וגם רצוי וחשוב מאוד שתלמדי לעשות זאת - לעמוד על שלך...
&nbsp
לפעמים אנו נמצאים בסיטואציה שכל החלטה שנקבל עלולה לגרום למישהו להפגע... וצריך להבין גם את זה, ושלא ניתן להמנע מפגיעה - אבל רצוי לצמצם אותה ככל האפשר. בכל מקרה, את לא יכולה לקחת אחריות על הצד השני עד כדי כך, וכן... יש אנשים ו/או מצבים שאף-פעם זה לא יהיה הזמן הנכון "לבשר בשורות רעות". ותמצאי את עצמך מחכה לנצח...
&nbsp
אני חושב שלמצוא מקום שיאפשר לך לעבור תהליך מסויים עם עצמך יהיה לך מצויין - כי נראה שעברת טלטלות רגשיות רבות בתקופה האחרונה. זה בהחלט אפשרי לצאת מהמצב הזה ולחזור ולראות - תקווה - באופק :). זה דורש שינוי במחשבה וכן תרגול... אבל בהחלט אפשרי :).
&nbsp
שיהיה לך המון בהצלחה, את באמת נשמעת רגישה ובעלת לב-טוב
.
&nbsp
לילה טוב.

-

אתה צודק שאני לא יכולה לקחת אחריות עד כדי כך על הצד השני, ושאף פעם זה לא הזמן הנכון לבשר גרמת לי לחשוב גם מהצד השני, כשלי זה קרה תודה

anesthesi

New member
כשאת מרחמת ולא חותכת את הכי אכזרית

כי את נותנת להם תקווה. את משלה אותם. את גורמת להם לבזבז את החיים שלהם על משהו חסר סיכוי, במקום לשחרר אותם לדרכם שיתחילו לחפש משהו אחר.
אם היית יוצאת עם מישהו והוא לא היה רואה את עצמו איתך, האם היית רוצה שהוא ימשיך לצאת איתך?
האם היית רוצה שהוא יתן לך רמזים דו משמעיים, במקום לחתוך ולשחרר אותך בכדי שתוכלי לחפש אהבת אמת?

למעלה